rad0ja Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 zdravim. mam takovy problem. chtel jsem si dnes koupit na netu gold membership. ale pri potvrzeni mne to pise ze akci nyni nelze provest, opakujte pozdeji. nevite kde muze byt problem? samozrejme vsechny udaje z karty mam dobre vyplnene a s kartou sem uz nekolikrat platil pres net. diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 ty to chces koupit prez xbox live? kasli na to.. raci si kup nejakou peknou hru a k ni si nech dat za 800 gold live na 12 mesicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZEndy Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Dnes mají asi nějaký problém - bylo to napsané po přihlášení na xbox.com Udělej ale to co ti radí BigMen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Jo jo.. kup si treba na alze nějakou hru a oni ti to daji k tomu za 800Kč nejaka akce nebo co.. :) ale i v nejakym kamenaku by ti to mihli takhle dát nebo spis měli ale někteří chtít nemusí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rad0ja Odesláno Září 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 no mne se prave nechtelo nikam jezdit a chtel sem ten gold hned :) a vcera sem to zkousel koupit primo pres xbox a hle, normalne to fungovalo. zajimave :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 jo protože tam měli buď error nebo neco šéfovali jak nekdo řekl.. ale když šeš blbej tak bud blbej :) já sem se ti nažil pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.