onefootman Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Ahoj,tak jsem si pořídil krásnou collectorku ME 2 a zajímalo by mě kde se daj vůbec stahnout DLC....Než přijde poslední díl rád bych dohrál dlc ale na live to neni a Cerberus network ve hře mi nefunguje,nevíte někdo ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 A neměla by sběratelská edice mít úplně všechno, tj. i ty DLC už obsahovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 je tu kod pro stazení z cerberus network jenže ten právě nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Možná střílím od boku, ale pokud se nepletu ME2 je hra od EA. Nemá tato firma v poslední době nějaké problémy se servery? Možná je to důvod, proč to nejde. Každopádně, zkusil bych se podívat na oficiální fóra hry. Třeba tam něco bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Ježiši no jo...No to jsem blb,hlavně že jsem tohle řešil u Fify a battlefieldu... Dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 pokud ten cerberus kod uz pouzils tak mas smulu, jedine ze by sis koupil novy bohuzel jediny zpusob jak mit ME2 DLC je pouzit ten kod na UK nebo US uctu a na nem je stahnout - budou fungovat na vsech uctech na konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Nepoužil,ale účet mám českej...takže to stejně nestáhnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Nepoužil,ale účet mám českej...takže to stejně nestáhnu? no, tak vytvor si novy UK ucet, kod pouzij na nem a mas to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Stačí když si vytvoříš UK účet, na něm stáhneš DLC a na tvém českém budou taky fungovat. Nebo by to aspoň tak mělo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Stačí když si vytvoříš UK účet, na něm stáhneš DLC a na tvém českém budou taky fungovat. Nebo by to aspoň tak mělo být. Normálně na mim profilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Zkus to podle tohoto návodu http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=39&t=9427 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Díky za info,zkusim a dám pro případné další zájemce vědět jak to dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Normálně na mim profilu? ano. DLC stahnes pres ten UK profil ale ve hre budou i kdyz budes hrat s ceskym profilem. presne jak pise ravendhi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 na to abys mohl stahnout DLC nepotrebujes cerberus network, tam dostavals jen novinky ze hry a mel par veci zdarma, nez to prestali updatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.