Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS 3 wifi problém s připojením

ortiz

Otázka

Čau prosim Vás mám problém se připojit k netu přes wifi:

háže mi to takovou tu klasickou chybu "This is a DNS error (80710102)"

Ale ať dělám, co dělám prostě mi to nejde odstranit.

Stěhovali jsme se a teď máme net od O2 a tak jsem musel nějaká data změnit a nastavuju to takhle

Internet connection settings -> custom -> enter manually - ted svuj nazev wifi - svuj security setting - heslo - manual

a teď tam naťukám tohle

IP Address 88.103.72.226

Subnet Mask 255.255.255.0

Default Router 10.0.0.138

Primary DNS 194.228.41.113

Secondary DNS 0.0.0.0

Tyhle čísla mi vyplivla ta stránka routeru

pak dám MTU - automatic -> proxy server - don't use -> UPnP - enable -> test a u internet connection FAILED

Může mi někdo prosím pomoct ? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

A jak se připojuješ?Přez wifi nebo kabelem?Pokud přez wifi tak zkus nechat vyhledat sít automatycky a nech at si to všechno nastaví samo.Já mam net od t-mobile a modem je stejnej jakop používá O2 a když sem nechal všechno dělat automatycky tak to de naprosto skvěle.

Odkaz ke komentáři

• 0

no jasný jako je v topicu tak přes wifi.. už jsem to žkoušel automaticky dát to IP a tak a nic.. ale zkusim to znova teda no...

COŽE ?? to je neskutečný dělám to tu přes hodinu a nic a najednou zkusim tohle (btw už jsem to zkoušel byla to hned první varianta a nic) pak se připojim přes ethernet jenom abych něco stáh vypnu ps3 a po asi 15 minutách, co najdu tvojí odpověď to jde??

Bezva aspoň, že jsem to zkusil..

Tak dík :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu