ortiz Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Čau prosim Vás mám problém se připojit k netu přes wifi: háže mi to takovou tu klasickou chybu "This is a DNS error (80710102)" Ale ať dělám, co dělám prostě mi to nejde odstranit. Stěhovali jsme se a teď máme net od O2 a tak jsem musel nějaká data změnit a nastavuju to takhle Internet connection settings -> custom -> enter manually - ted svuj nazev wifi - svuj security setting - heslo - manual a teď tam naťukám tohle IP Address 88.103.72.226 Subnet Mask 255.255.255.0 Default Router 10.0.0.138 Primary DNS 194.228.41.113 Secondary DNS 0.0.0.0 Tyhle čísla mi vyplivla ta stránka routeru pak dám MTU - automatic -> proxy server - don't use -> UPnP - enable -> test a u internet connection FAILED Může mi někdo prosím pomoct ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 A jak se připojuješ?Přez wifi nebo kabelem?Pokud přez wifi tak zkus nechat vyhledat sít automatycky a nech at si to všechno nastaví samo.Já mam net od t-mobile a modem je stejnej jakop používá O2 a když sem nechal všechno dělat automatycky tak to de naprosto skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ortiz Odesláno Září 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 no jasný jako je v topicu tak přes wifi.. už jsem to žkoušel automaticky dát to IP a tak a nic.. ale zkusim to znova teda no... COŽE ?? to je neskutečný dělám to tu přes hodinu a nic a najednou zkusim tohle (btw už jsem to zkoušel byla to hned první varianta a nic) pak se připojim přes ethernet jenom abych něco stáh vypnu ps3 a po asi 15 minutách, co najdu tvojí odpověď to jde?? Bezva aspoň, že jsem to zkusil.. Tak dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ortiz
Čau prosim Vás mám problém se připojit k netu přes wifi:
háže mi to takovou tu klasickou chybu "This is a DNS error (80710102)"
Ale ať dělám, co dělám prostě mi to nejde odstranit.
Stěhovali jsme se a teď máme net od O2 a tak jsem musel nějaká data změnit a nastavuju to takhle
Internet connection settings -> custom -> enter manually - ted svuj nazev wifi - svuj security setting - heslo - manual
a teď tam naťukám tohle
IP Address 88.103.72.226
Subnet Mask 255.255.255.0
Default Router 10.0.0.138
Primary DNS 194.228.41.113
Secondary DNS 0.0.0.0
Tyhle čísla mi vyplivla ta stránka routeru
pak dám MTU - automatic -> proxy server - don't use -> UPnP - enable -> test a u internet connection FAILED
Může mi někdo prosím pomoct ? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.