Ravendhi Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 Napadla mě zajímavá věc, proč MS nemontuje mechaniky hitachi, které zatím nejdou flashnout, ztížil by tak podmínky nelegálním úpravám. Myslíte, že je jim to jedno, nebo že o tom nemají informace ? Nezdá se mi, že když je to rozebírané na všech fórech světa, že by MS nevěděl že jsou to jediné mechaniky, které zatím nikdo neumí upravit a tyto mechaniky nerozšíří do dalších výrobních sérií. Co jsem se díval, tak se zatím hojně montují Lite-On a sem tam se objeví nějaká Hitachi. Je taky možné, že s Hitachi mají špatné zkušenosti, přecejenom i u předchozího XBOX 360 Original, ji brzo nahradily Samsungy, které po sléze nahradily Lite-On. Dle mého názoru jsou kvalitativně všechny značky hrozné, ani jedna nepatří k předním výrobcům kvalitních zařízení. Nicméně způsob ochrany FW zřejmě závisí na výrobcích mechanik, proto se některé dají lépe upravit a například ona Hitachi zůstává stále nepokořená. Nebo je to tím, že jich je tak málo, že se nevyplatí vymýšlet způsob jak na ně ? Co si o tom myslíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 třeba když Sony zlevnilo PS3, tak nechcou riskovat, že by se xbox začal míň prodávat, protože nebude flashnutelný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 MS ale těží z prodejů her, flash je pro ně nežádoucí tak jako tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 MS ale těží z prodejů her, flash je pro ně nežádoucí tak jako tak. Už ne, už tu konzolu nějakej čas nedotují, tak vydělávají i na ni. Naproti tomu PS3 musí za ten jejich předraženej kousek pořád doplácet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.