Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Proč MS nemontuje dál mechaniky Hitachi ?


Ravendhi

Recommended Posts

Napadla mě zajímavá věc, proč MS nemontuje mechaniky hitachi, které zatím nejdou flashnout, ztížil by tak podmínky nelegálním úpravám. Myslíte, že je jim to jedno, nebo že o tom nemají informace ? Nezdá se mi, že když je to rozebírané na všech fórech světa, že by MS nevěděl že jsou to jediné mechaniky, které zatím nikdo neumí upravit a tyto mechaniky nerozšíří do dalších výrobních sérií. Co jsem se díval, tak se zatím hojně montují Lite-On a sem tam se objeví nějaká Hitachi. Je taky možné, že s Hitachi mají špatné zkušenosti, přecejenom i u předchozího XBOX 360 Original, ji brzo nahradily Samsungy, které po sléze nahradily Lite-On.

Dle mého názoru jsou kvalitativně všechny značky hrozné, ani jedna nepatří k předním výrobcům kvalitních zařízení. Nicméně způsob ochrany FW zřejmě závisí na výrobcích mechanik, proto se některé dají lépe upravit a například ona Hitachi zůstává stále nepokořená. Nebo je to tím, že jich je tak málo, že se nevyplatí vymýšlet způsob jak na ně ?

Co si o tom myslíte ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu