socker Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 cau chtel sem se zeptat jestli kdyz mam psp s CFW M33 tak jestli me tam pudou ISO hry bez UMD disku v mechanice pac zadny nemam o od zitrka budu CFW 3.60 M33 dik za pomoc :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Září 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 bez umd pujdou pouze nektere hry. asi 20% jich neni podporovano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socker Odesláno Září 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2007 dikec vyskusim ktery jdou :d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socker Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 pls nevite jesli jdou hry jako treba ¨killzone nejake Need for speed a takovyhle novejsi hry?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Tak to vyzkousej...:D za stahnuti nic nedas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 muzu mit iso hru ktera musi mit umd ale staci mi tam snad mit demodisk apod... ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 muzu mit iso hru ktera musi mit umd ale staci mi tam snad mit demodisk apod... ne??? jj demodisk staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 socker Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 tjn ale ja mam slim a k tomu demodisk nebyl ale stejnak dikec :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 pls nevite jesli jdou hry jako treba¨killzone nejake Need for speed a takovyhle novejsi hry?? ano tyhle jdou ... to Lamster.. neni pravda ze za stahnuti nic nedas, treba ja za to dam energii (el. energii) uberu si FUP ktereho moc nemam, uberu si cas, misto na disku a kredit z czshare :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 No ale stejnak ja sem si taky sahnul hry a neslo mi to a co..:D ale ted uz mi to jde vsechno...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukiino Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 hele kdybys mel nejakej problem tag si dej inzerat a kup si demo disc... dit ten koupis do 150,- a jede ti vsechno... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 bez umd pujdou pouze nektere hry. asi 20% jich neni podporovano kde si vzal těch 20% :blink: ještě se mi nestalo aby mi nějaká s M33 Driverem nešla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tom@n Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 no osobne si myslim ze staci v recovery no umd.taky me zatim slo snad vse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukiino Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 mno ja nwm ale ja si sebou UMD v mechanice taham furt.. pac to je aspon o 1 hru navic .... :-P :D a to se vyplati!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 kde si vzal těch 20% :blink: ještě se mi nestalo aby mi nějaká s M33 Driverem nešla nekdo z vyssich sfer zde na foru to napsal tak sem to jen zopakoval:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
socker
cau chtel sem se zeptat jestli kdyz mam psp s CFW M33 tak jestli me tam pudou ISO hry bez UMD disku v mechanice pac zadny nemam o od zitrka budu CFW 3.60 M33
dik za pomoc :idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts