marack666 Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Čau lidi,mám otázku ohledně jackass. V mtv story mode sem udělal všech 5 her a napsalo mi to že mám odemčenou další epizodu. Tak sem z toho vyjel,dal R a nic. Jenom se mi nějak divně zvětšovaly a zmenšovaly písmenka. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martan777 Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 stahni si verzi ktera ma 1,6 GB (cca) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marack666 Odesláno Září 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 a je to .iso nebo .cso ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martan777 Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 to je celkem jedno to se lisi jen o par mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.