filip2142 Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Jak říká popis ,hodil loco roco 2 na pamětovou kartu ve formátu .iso ,hru spustím vyberu jazyk atd.pak vidím nahrávání co trvá už asi 12min a nic se neděje nevíte co stím:cry:Jiné hry mi jedou v pohodě dík všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martan777 Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 FW ?? jinak zkus stahnout z jinyho zdroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip2142 Odesláno Září 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 CFW 6.39 půjčil mi ho kámoš,je ale zajímavé má win 7 proffesional já mám win7 ultimate 64bit ,a když chci přes usb nakopírovat hru tak se psp třeba v polovině odpojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Zkoušel si hru stáhnout i od jinud (třeba je poškozená)? Nebo fake paměťovka (špatný načítání)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filip2142
Jak říká popis ,hodil loco roco 2 na pamětovou kartu ve formátu .iso ,hru spustím vyberu jazyk atd.pak vidím nahrávání co trvá už asi 12min a nic se neděje nevíte co stím:cry:Jiné hry mi jedou v pohodě dík všem za rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.