goodhoko Odesláno Září 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2011 Ahoj Chtěl jsem si hrát přes USB loader a tak jsem postupoval podle návodu zde: http://www.wiihack.cz/318/souborovy-system-wbfs/ Bohužel jsem se zasekl v části kde mám disk rozdělený na dvě části, a z té nové mám udělat ve správě disků v ovládacích panelech nový svazek (oddíl). Prostě to nejde kliknu pravým tlačítkem na novou nepřiřazenou část, ale všechny možnosti se svazky mám zašedlé! Vůbec nevím co s tím! Poraďte prosím. Jo a taky kdyby na to došlo šlo by disk zase vrátit do původního stavu (zase jeden oddíl)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Vytvoreni oddilu: http://www.partition-tool.com/easeus-partition-manager/help/creating-partitions.htm Smazani oddilu: http://www.partition-tool.com/easeus-partition-manager/help/deleting-partitions.htm Formatovani oddilu na WBFS provedes v jinem nastroji, napr. v WBFS Manager-u: http://wbfsmanager.codeplex.com/ Samozrejme spravu a rozdeleni disku lze provadet mnoha zpusoby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Je to zbytecnost vytvaret wbfs oddil. USB Loader gx umi stejne tak dobre cist z klasickeho windows NTFS oddilu. Staci v korenovem adresari na disku vytvorit slozku wbfs a do toho prevadet wii backup managerem (napr). Osobne jsem nepozoroval jeste zadne nevyhody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodhoko Odesláno Září 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 A umí USB loader gx instalovat hry na HDD z disku v mechanice sám? A musim pro něj mít nainstalován jiný IOS? Jinak moc díky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 USB Loader gx umi stejne tak dobre cist z klasickeho windows NTFS oddilu. V jakem formatu jsou zalohy her na NTFS oddile: iso nebo wbfs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 wbfs. Prave ten wii backup manager, vezme iso, a prekonvertuje to do wbfs. V pripade wbfs oddilu je tam mozne kopirovat primo iso soubory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helldare27 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Spustis WBFS manager - http://wbfsmanager.codeplex.com/ Na leve strane panelu programu otevres pomoci "Load" disk s WBFS oddilem. Na prave strane si pomoci "Browse" otevres adresar, kde mas zalohu ve formatu ISO. Oznacis dle potreby co chces pridat a pomoci "Add to Drive" pridas oznacenou zalohu na WBFS oddil. Nic vic. Prijde mi rozumne ukladat wbfs soubory na wbfs oddil (partisnu), ale kdyz to jde i jinak ... Napr. ISO ma vzdy 4.4 GB, kdezto wbfs zabira dle velikosti hry, napr. jen 1 GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodhoko Odesláno Září 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 to všechno chápu, ale já se právě chtěl vyhnout tomu zálohování přes PC, tím, že bych to udělal rovnou ve Wii pomocí loaderu. Některé to umí, a tam jsem se ptal jestli to umí i tenhle. Pokud vím, tak normální mechanika disk na wii hry nepřečte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Aha, no v pripade NTFS oddilu se to taky prevadi do wbfs formatu a taky to zabira mene. No me to prijde taky rozumne mit ten wbfs oddil, je to i doporucene, nicmene jak rikam, zkousel jsem to, jelikoz se mi nechtelo zmensovat oddily a proste vytvaret ten wbfs oddil, a neni s tim problem. Tak snad tohle bude nekomu napomocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goodhoko Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Aha tak uže jsem našel způsob jak vytvářet ty zatracené zálohy! Každopádně díky moc za info, a odpovědi. Myslím, že se tady ještě objevím, až budu mít zas nějaký problém ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Hraje tady nekdo z NTFSka? Zajima me stabilita (hry ve WBFS formatu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
very_hard Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Ja pouzivam 500GB hdd naformatovany na NTFS a nemozem povedat ze by som spozoroval najmansi problem pri hrani hier. Vsetko ide v pohode a bez problemov, nakolko nepouzivam disk len na hry ale aj na ine aktivity spojene z PC. Ked uz tak urcite NTFS, kompatibilita z ostatnymi zariadeniami je k nezaplateniu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Taky si myslim ze NTFS neni dnes uz zadny problem... jedine snad u nejake distribuce linuxu kde pokud neni k dispozici podpora pro zapis NTFS je takovy disk jedine ke cteni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
very_hard Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 za kratky cas co robim softmod, mozem povedat ze som ich spravil cez 50 a este ani na jednon nebol problem s HDD naformatovanym na NTFS. Nakolko uz je aj NTFS zastarale, prepodkladam ze to bude uz standart podpora u vacsiny typu zariadeni ktore citaju cez ext. HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 neplet si ale cteni a zapis :) cteni bylo "vzdy standart" ale zapis kvuli nejakeho kodovani byl problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
very_hard Odesláno Leden 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 to mas pravdu, ale usb loader nema problem ulozit na HDD s NTFS obaly hier s tiehnute z netu online. Cize ani zapis na HDD s NTFS pomocou Wii nie je problem. Bola tu otazka ci je problem Wii vs. NTFS a ja vravim nie je ziadny. Zo ziadnym som sa nestretol a pozeral som aj rozne fora kde bolo nieco spomenute, ale cca rok 2008/2009 co je pekne stare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.