Kaulyjunior Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Cau, Mám dotaz ohledně US účtu(jako hlavní mám EU)...Půjdou mi na EU účtu věci co si ztáhnu z US(hry atd.)?Protože z pohledu obsahu je toho v US store víc...Dík 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlovkvetinaci Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Ano ale například US DLC, co sis koupil ke hře na EU Store nejsou vzájemně kompatibilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kaulyjunior Odesláno Září 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 A co třeba témata a avatary? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Obecně, co je "samostatné", tak to by fungovat mělo. Co není, nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kaulyjunior
Cau,
Mám dotaz ohledně US účtu(jako hlavní mám EU)...Půjdou mi na EU účtu věci co si ztáhnu z US(hry atd.)?Protože z pohledu obsahu je toho v US store víc...Dík 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.