Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

nejde pouzit kod pro hrani online + nelze se prihlasit s puvodnim online ID

brouczech

Recommended Posts

Ahoj kluci...stala se mi takova vec :( Mam new PS3..koupil jsem i novou FIFU11...zalozil jsem si ucet....pustil fifu..zadal promo kod pro hrani online...a vse jelo OK. Ale mladsi bratr chtel vytvorit taky ucet...ale bohuzel ten muj smazal a abych na nic neprisel tak mi ho zalozil znovu...nevim jak...ale muj puvodni ucet kde bylo online ID ( např. TEST1 ) uz neobnovil...nejakym zpusobem z nej odstranil moji email. adresu...a zalozil s touto email. adresou ucet novy....ale jiz nemohl vyuzit online ID TEST1 a musel zvolit TEST2. Jde mi ted o to...ze kdyz jsem chtel znovu zadat kod pro hrani online fifa...tak uz to hlasi ze byl pouzit... :( Chci se zeptat...zda se nejakym zpusobem muzu vratiti ke svemu puvodnimu uctu ( TEST1 ) - ucet existuje...nasel jsem ho v polozkach jako kdyz si chci ridat new pritele... Ale netusim jak se k nemu dostat. Kdyz se na webu prihlasim pod email. adresou kterou jsem pouzival...tak se mi prihlasi uce novy TEST2... a o online ID TEST1 nikde nic neni :( Asi jsem to napsal trosku zamotane....ale nevim, kdo by mi mohl nejak poradit :(

Diiky za vas cas

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu