brouczech Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Ahoj kluci...stala se mi takova vec :( Mam new PS3..koupil jsem i novou FIFU11...zalozil jsem si ucet....pustil fifu..zadal promo kod pro hrani online...a vse jelo OK. Ale mladsi bratr chtel vytvorit taky ucet...ale bohuzel ten muj smazal a abych na nic neprisel tak mi ho zalozil znovu...nevim jak...ale muj puvodni ucet kde bylo online ID ( např. TEST1 ) uz neobnovil...nejakym zpusobem z nej odstranil moji email. adresu...a zalozil s touto email. adresou ucet novy....ale jiz nemohl vyuzit online ID TEST1 a musel zvolit TEST2. Jde mi ted o to...ze kdyz jsem chtel znovu zadat kod pro hrani online fifa...tak uz to hlasi ze byl pouzit... :( Chci se zeptat...zda se nejakym zpusobem muzu vratiti ke svemu puvodnimu uctu ( TEST1 ) - ucet existuje...nasel jsem ho v polozkach jako kdyz si chci ridat new pritele... Ale netusim jak se k nemu dostat. Kdyz se na webu prihlasim pod email. adresou kterou jsem pouzival...tak se mi prihlasi uce novy TEST2... a o online ID TEST1 nikde nic neni :( Asi jsem to napsal trosku zamotane....ale nevim, kdo by mi mohl nejak poradit :( Diiky za vas cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 sony podpora .. tam ti poradej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Moc sem z toho teda nepochopil, chápu správně že když se přihlásíš svym mailem dostaneš se na úplně jinej account (jiný online ID, žádný trofeje...) než jakej sis zakládal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.