pavel155 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 mám problém s pálenou hrou bodycount při spuštění jsem spustil update který se nedončil a konzele se zasekla.Přestala fungovat,konzole je flešnutá.Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 SAKRA. Už fakt ne tvl. To už je 2. téma za den s tímto problémem. To neumíte číst nebo googlit? A proč proboha neupdatuješ z flashky -.-. Máš flashlou konzoli a updatuješ z pálené hry když to z 90% případů nelze. BRAIN ON. Jinak vypni konzoli a při zapínání drž tlačítko na vyhledávání ovladače (vymažeš tím catch) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 A jaký FW flashe a jaký DB jsi měl ? Jestli jen DB 12625 nebo nižší a FW flashe ne LT + 1.9 nebo 1.91 , tak jsi přišel o flash : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pavel155
mám problém s pálenou hrou bodycount při spuštění jsem spustil update který se nedončil a konzele se zasekla.Přestala fungovat,konzole je flešnutá.Děkuji za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.