Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s ovladačem


Moucha13

Otázka

Tak.. mám asi 2 týdny Xbox a kupoval jsem k němu 2 ovladači, jeden byl klasicky přibalený k xboxu a ten druhý dokupovaný.

Tak zapnul jsem, první ovladač se normálně sesynchronizoval a pak jsem sesynchronizoval i druhý, ikdyž už často vypadával při hrách, ale vždycky se hned chytil..

A teď mám problém, že se mi druhý ovladač vůbec nechce připojit k xboxu, kolečko kolem Xka jenom bliká a nic.. mačknu na synchro na xboxu, pak na ovladači a nic, jenom se to chvilku točí dokola.. ani když to tlačítko na ovladači podržím tak nic. Prostě už se nechytne, přitom první den se chytnul.. Jde to opravit, nebo bude lepší to poslat na reklamaci? Mám možnost u kamaráda ten ovladač zkusit připojit k jinýmu Xboxu, jestli to nedělá náhodou moje Xko... Ovladač mám koupený tento

http://www.originalky.cz/cz/Nove-zbozi/Xbox-360/Prislusenstvi/Ovladace-Gamepady/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-Black-new-X360.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ano, vyzkoušel.. prohodil jsem baterie mezi funkčním prvním ovladačem a druhým a nejde..

//tak jsem to zkusil znova a s těma baterkama z funkčního ovladače se to tak na 2 sekundy chytí, ale hned spojení zas vypadne.. vidím to na reklamaci..

//edit2: baterky z druhýho ovladače v prvním fungují normálně.. tak nevím, ten ovladač je asi vážně vadný..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Vyzkoušej ještě u kamaráda, jestli bude stejný problém i u něho. Nemáš v okolí nějakou bezdrátovou síť, například vlastní Wi-Fi router ? Ovladače pracují na vysílací frekvenci 2,4GHz a může se stát, že ho ruší nějaké jiné zařízení v okolí. Můžeš ještě vyzkoušet xbox vzít někam jinam, mimo tvůj byt, abys vyloučil možné rušení v okolí bytu. Pokud ovšem bydlíš ve vlastním domě a v blízkosti nejsou žádné silné vlivy, pak to nemá moc význam. Nejspíš to ale bude na tu reklamaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak je v háji ovladač, vyzkoušeno u kamaráda a taky se nechytil.. Takže ho posílám na reklamaci..

Mmch, taky si myslím, že to je blbost s tím AP vedle xboxu, osobně mám taky AP hned vedle Xboxu a ten první ovladač se vůbec neruší..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mám také router hned vedle xboxu a nic mi to neruší, to ale neznamená že nemůže. Rušit může i jakékoliv jiné vysokofrekvenční zařízení včetně spínaných zdrojů, pokud nejsou dostatečně stíněné. Jakákoliv elektromagnetická interference v okolí může rušit jakýkoliv rádiový signál, to jsou mé zkušenosti z praxe (z práce), nikoliv výmysl, nebo domněnka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

A kde jsi přišel na to že, ovladače xboxu komunikují na této frekvenci ? Komunikace probíhá na 2.4 GHz, infra používá pouze univerzální dálkový ovladač, nikoliv však herní ovladače.

Zde je popis ovladače a je tam zmíněná i frkvence 2.4 GHz http://gear.ign.com/articles/613/613588p1.html a zde si přečti na podpoře MS, které zařízení mohou způsobovat rušení, je mezi nimi i bezdrátový směrovač (WiFi router) http://support.xbox.com/cs-cz/xbox-360/troubleshoot/xbox-360-top-issues/wireless-controller-disconnects-frequently-or-cannot-connect

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu