Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

AVI ve Windows Media Center


nezbi

Otázka

Dobrý den

Na internetu jsem se dočetl že existuje register po jehož nahrání je možné ve WMC tedy i v xboxu přehrávat AVI soubory.Nemáte ho někdo?Našel jsem spoustu řádků které se mají přidat do registrů,sám ale přidávat neumím proto se ptám jestli někdo nemáte zmíněný register , nebo nevíte o jiném funkčním způsobu jak si ve svém Xboxu přehrá AVI soubory.Díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Windows Media Center v xboxu spolupracuje pouze s počítačem v síti, který obsahuje WMC, tedy Win XP Media Center, Vista a WIN7. Návod jak zprovoznit spojení je na stránkách Microsoftu. Xbox si pak ještě stáhne update s kodeky a pak soubor přehraje. Ovšem některé AVI jsou v jiné kompresi, než xbox umí přehrát, tudíž WMC neumí přehrát všechny videa v tomto formátu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jak už tady kluci psali, je potřeba být připojený s xboxem na xbox Live ( http://www.xbox.com/cs-CZ/live ), po spuštění WMC a pokusu o přehrání videa, ke kterému je potřeba kodek, který v konzole standardně není, se balíček kodeků sám stáhne. Jiná možnost pro stažení bohužel neexistuje, nelze jej například nahrát na flešku a nainstalovat.

Pokud je video v nepodporovaném formátu, nebo nepodporované kompresi, xbox vyhodí chybovou hlášku s číslem, které je úplně k ničemu, nic se podle něj totiž nedozvíš ani na podpoře MS. Nicméně hláška znamená, že toto video xbox neumí přehrát.

K provozu WMC je zapotřebí mít spuštěný počítač na stejné síti, ze kterého se data tahají do WMC v xboxu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu