spoon1468626792 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Zdravím, mám dotaz ohledně hraní multiplayerovych demíček ( Split Second, Driver ). Mužem se nějak s kámošem pripojit na stejny server. Mám nový Xbox tak tomu moc nerozumím a zatím nemám žadnou hru co byl měl kámoš taky tak jsme chtělo zkusit aspoň to demo. Ještě jsem s nikým nehrál tak proto se ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 jo muzes ho pozvat do hry.. ale musis ho mit v pratelich.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Pozvat ho můžeš i když ho nemáš v přátelích BigMene ;) Tak nepiš nesmysly. Samozřejmě když ho máš v přátelích tak ho pak nemusíš hledat a je to pohodlnější,rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.