Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

LOCK> nejde update ofw, ani cfw

emosss

Otázka

ahoj, psp 2004, psp zapnu, ale nenabehne menu, jen pozadi... po nejakejch 20. pokusech, pri zapinanim bez baterky pres adapter nebo kombinaci tlacitek sem se dostal do menu. tak sem si rekl ze je to jetym ofw, ktery tam byl, stahl sem 6.32 a klasicky updatoval. v 89% mi to vyhodilo chybu s kodem, kterej sem si ♥♥♥♥♥ neopsal... a psp se resetlo, opet po hodne pokusech sem se dokazal dostat do menu a v systemu mi to pise ofw 6.32, nasledne jsem stahl ofw 6.35 a znovu updatoval( potrebuju vyresit tu chybu s menu ) opet na 89% chyba a zase kod nemam. Psp se nekdy zapne do menu nekdy menu nenabehne a lita mi ta hladina... system pise ofw 6.35. Co s tim? vys uz nemuzu, nechci ztratit moznost iso her

edit> tak se snazim udelar downgrade na 6.20 pak update na 6.31 a pak na 6.35 ale downgrader se mi vypina. asi slaba baterka...

edit2> tak baterie nabyta, spustil sem dongrader na 6.20 a opet na 89% mi to vyhodilo chybu....LPTFFFFFFFE, UZ FAKT NWM

edit3> google taky nepomohl, nejaky clanky na zahranicnich forech s timto chybovim kodem jsou ale nevyresene. je to neco s brickem, to jsme pochopil... takze psp je asi odrovnane?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

pres hellcat to nejde, ted zkousim ofic. update pres wifi... potom zkusim manual 6.39 a pak to roslapu:D chce nekdo nahradni dily?

edit> tak update z wifi na 6.60 opet neuspesny...ach jo jebe mi to palici... napadlo me nainstalovat tam ten fw rucne? pujde to?

edit> tak ted downuju na 6.20, ak teda zkusim udpatovat na 6.35. tim is nahodim homebrew, pak zkusim zprovoznit ten hellcat a svihnu 5.00 M33, tim si otevru Flash0 atd. a pak bych tam teoreticky mohl nahrat fw rucne. Nebo se pletu?

edit> tak 5.00 M33 je tam, v helcatu mi to chybu nevyhodilo, vse probehlo ok, ale chyba s menu je tam furt, update na 6.20 uz asi nema cenu... je to v desce LOCK

edit> tak mam venku z. desku, schema pro 2g 2000 nekdo nema?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu