BlackGold Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Prostě když jsem hrával Painkillera miloval jsem ty obrovské kilometrové bossy a nevíte v jakých hrách je něco podobného ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Kilometrové asi těžko,ale zkus určitě třeba GooD of WaR kde jsou v každym díle docela ostrý bossové :roll: (pomohl jsem ti trochu ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Dark Messiah xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Shadow of the colossus ;) ale to taky nejní na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Sry za OT, ale jak se může někdo jmenovat forlanek, mít jamajskou vlajku místo avatara a fandit Atleticu? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 eRik asi z toho sameho duvodu, jak ja treba nechapu proc pomalu kazdej druhej mladej clovek ma na triku Che Guevaru, protoze se jim to zda desne cool, aniz by tusili (nejspis), co za z*rda to byl... :D Nejaky veci se snazit pochopit nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 :lol: nojo tak když se mně jamajská vlajka nevleze do userbarů, tak si ju dám aspoň jako avatar :D ;) a přezdívku forlanek už mám hodně dlouho ;) sry za další OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Velci bossove ?? hmm tak třeba : Lost Planet 1,2 a občas se nějakej větší oběví v gears of war a Dead space :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 V Resistance 1 - 3 jsou velcí bossové taky. c: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.