jamail Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Zdravim, jak mám změnit IP adresu když ji mam dynamickou ?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 myslím že stačí jen vypojit modem ze zásuvky přes noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jamail Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 proč přes noc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 doporučuje se to, samozřejmě nemusí to bejt přes noc, ale na takovou dobu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Mě se taky změní IP až potom co je router několik hodin bez proudu. Když ho vypnu a hned zapnu tak mám pořád stejnou IP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jamail
Zdravim, jak mám změnit IP adresu když ji mam dynamickou ?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.