Nunina Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Potřeboval bych zjistit, na kterou Wave byly patchnuty hry už na vypáleném DVD. U isa se to dá zjistit programem 360WavesPatcher, ale nevím jak na to u již vypáleného DVD... Je to kvůli kompatibilitě s nižší verzí FW v mechanice. Moc díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 přes program abgx360 se to z DVD zjistit dá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Díky, mrknu na to, ten program samozřejmě taky používám, ale myslel jsem že ukáže jen aktuální wave, s kterým byla hra oficiálně vydána, nevěděl jsem, že zobrazí i wave, která byla přes patcher změněna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Ani to nie je zlozite zistit, ake wave maju hry vydane!!! http://abgx360.net/verified.php Ak aj toto poznas, tak LOGIKA nie je tvoj najlepsi kamarat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 trezzor: prosil bych bez zbytečných urážek, přečti si nejdřív co mě zajímalo a jak reaguju na Dunkyho post, o tohle mi přece vůbec nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nunina
Potřeboval bych zjistit, na kterou Wave byly patchnuty hry už na vypáleném DVD. U isa se to dá zjistit programem 360WavesPatcher, ale nevím jak na to u již vypáleného DVD... Je to kvůli kompatibilitě s nižší verzí FW v mechanice. Moc díky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.