Nunina Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Odesláno Září 7, 2011 Potřeboval bych zjistit, na kterou Wave byly patchnuty hry už na vypáleném DVD. U isa se to dá zjistit programem 360WavesPatcher, ale nevím jak na to u již vypáleného DVD... Je to kvůli kompatibilitě s nižší verzí FW v mechanice. Moc díky! Citovat
0 Dunky Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Odesláno Září 7, 2011 přes program abgx360 se to z DVD zjistit dá :) Citovat
0 Nunina Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 7, 2011 Díky, mrknu na to, ten program samozřejmě taky používám, ale myslel jsem že ukáže jen aktuální wave, s kterým byla hra oficiálně vydána, nevěděl jsem, že zobrazí i wave, která byla přes patcher změněna. Citovat
0 trezzor Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Odesláno Září 7, 2011 Ani to nie je zlozite zistit, ake wave maju hry vydane!!! http://abgx360.net/verified.php Ak aj toto poznas, tak LOGIKA nie je tvoj najlepsi kamarat! Citovat
0 Nunina Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 7, 2011 trezzor: prosil bych bez zbytečných urážek, přečti si nejdřív co mě zajímalo a jak reaguju na Dunkyho post, o tohle mi přece vůbec nešlo Citovat
Otázka
Nunina
Potřeboval bych zjistit, na kterou Wave byly patchnuty hry už na vypáleném DVD. U isa se to dá zjistit programem 360WavesPatcher, ale nevím jak na to u již vypáleného DVD... Je to kvůli kompatibilitě s nižší verzí FW v mechanice. Moc díky!
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.