jiriostravsky Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Mám velkou prosbu: Koupil jsem PS3 320 gb HDD, FW 3,55 mám nainstalovaný Multiman. Na HDD mám několik her a ty šlapou jak mají, ale když jsem stáhl nějaké hry z fóra a přenesl je na interní HDD tak nejdou spustit. Po spuštění mi zčerná obraz a PS3 se sekne. Byl bych moc vděčný kdyby mi někdo podal pomocnou ruku a napsal mi co dělám špatně, popřípadě jak mám hry zpouštět aby šly? Mám PS3 asi týden a nevím si rady jak dál . Díky za případnou pomoc:roll:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Máš při spouštění BD v mechanice, nainstaloval jsi si i BDemu, nejsou ty hry upravené pro 3.41 fw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jiriostravsky Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Díky, za ochotu, BD v mechanice mám, BDemu nemám , u her bylo psáno, že jsou na 3.55 FW. Tak mi asi chybí to BDemu , kde to seženu?? Děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 http://www.lmgtfy.com/?q=BDemu+download pomohl jsem ti ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 jiriostravsky: ještě sem napiš jaký hry ti přesně nejdou, nějaký hry musíš třeba upravit, nainstalovat patch atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jiriostravsky Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Tak např.: Operation Flashpoint: Red RiverCall of Duty 4: Modern Warfare 2 Ten patch se instaluje jak? Nakopíroval jsem do PS3_GAME :EBOOT.BIN , a PARAM.SFO. EBOOT.BIN se přepsal a ten PARAM.SFO jen vložil ? Je to tak dobře?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 PARAM.SFO se dává do PS3_GAME, ale EBOOT.BIN se nachází v PS3_GAME/USRDIR myslim že zrovna Call of Duty 4 MW se dá spustit jedině přes externí disk a v multimanovi ho musíš potom spustit SELECT+X(takhle mi funguje třeba POP TFS) u těch dalších dvou tet nwm přesně protože jsem je nezkoušel, ale zkontroluj si jestli si teda upravoval EBOOT a PARAM jestli jsi je nakopíroval správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jiriostravsky Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 aha, takže i interního to nespustím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Myslim že COD4 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jiriostravsky Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Ještě bych poprosil zda máte někdo nějaký seznam odzkoušených her které jedou z interního HDD, externí musím teprve koupit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jiriostravsky
Mám velkou prosbu:
Koupil jsem PS3 320 gb HDD, FW 3,55 mám nainstalovaný Multiman.
Na HDD mám několik her a ty šlapou jak mají, ale když jsem stáhl nějaké hry z fóra a přenesl je na interní HDD tak nejdou spustit.
Po spuštění mi zčerná obraz a PS3 se sekne.
Byl bych moc vděčný kdyby mi někdo podal pomocnou ruku a napsal mi co dělám špatně, popřípadě jak mám hry zpouštět aby šly?
Mám PS3 asi týden a nevím si rady jak dál .
Díky za případnou pomoc:roll:.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.