SeWeone Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Dobrý Den Prosim bych o radu používám wireless připojení k internetu ale pokaždé když dám test conection Tk IP adress: Succeeded Internet Conection: Failed :cry: Potřebuju pomoc zkoušel jsem snad všechno už si nevím rady Internet mám od UPC děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 zkontroloval jsi jestli máš všechno správně nastavený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 SeWeone,mám pro tebe ůplně primitivní odpověď,dej v Setting-Restore PS3 System nebo tak nějak (snad to najdeš) , pak nastav připojení znovu a zkus to :) když nepomůže , zkusim ještě poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SeWeone Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 A smaže mi to Uložený pozice atd.. Trofeje ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SeWeone Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Všechno zkoušel jsem to přes Wifi i ethernet A nic pořád DNS error 80710102 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 ne,nesmaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 tak nastavit ip,dns, maskubránu manuálně... tohle se mi jednou stalo že mi router sice přeposlal svoje DNS ale to nepřekládalo nastavil jsme manuálně a jelo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SeWeone Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 a jak zjistim DNS adressu?? A IP adresu PS?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SeWeone Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Dal jsem restore PS3 system smazalo mi to savy trofee všechno!!! A pořád to nejde náká další rada??? Když jsem chtěl dát full format odhadovaná doba 18.Hod 30.min :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SeWeone
Dobrý Den
Prosim bych o radu používám wireless připojení k internetu ale pokaždé když dám test conection Tk IP adress: Succeeded
Internet Conection: Failed :cry:
Potřebuju pomoc zkoušel jsem snad všechno už si nevím rady Internet mám od UPC děkuji za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.