xxYoshixx Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Jsem sice registrovany na PSN, ale premyslim o koupeni PS+, prosim poradte mi jak se tam dostat a jak platit dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Poradim rád,koupíš v obchodě kartu na které je kód (DRUHY:500,1000 KČ) dáš na PS STORE kód a kupíš PS+,pak máš slevy na hry,atd. (spousta výhod) :) pomohl jsem ti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Jo, celkem jo.. jen vedet v kterem obchode to je a jak na to ale dik no xD jsem totalni n00b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mokyhan Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 game(jrc) obchody .. xzone .. asi i alza Navíc kdybys nebyl lenoch tak goodle najde vše! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxYoshixx Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Aha, ja jsem myslel ze s tim bude nejaké vetsi vyrizovani, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xxYoshixx
Jsem sice registrovany na PSN, ale premyslim o koupeni PS+, prosim poradte mi jak se tam dostat a jak platit dekuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts