Dabel Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Ahoj, mám jeden trapný dotaz. Všechny xboxy mají stejné kabely k zapojení? Je tedy možné například od xboxu elite používat kabely k xboxu arcade, nebo existují výjimky? Díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 pokud je to xbox 360,tak stejné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dabel Odesláno Září 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Asi hodně hloupý dotaz, ale raději se zeptat,než pak koukat jak mi od jednoho xboxu nepůjdou kabely k druhému:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 To jo,nejdřív zeptat,a až pak udělat :D a nebyl to hloupí dotaz (a i kdybyjá taky mam hloupý dotazy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Jediný rozdíl je v napájecím zdroji. Tedy zdroj ze Slim nelze připojit na starší xbox a obráceně taktéž ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danfri Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 To máš zase pravdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dabel Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 A to se týká jenom slimů? Všechny arcade a elite mají stejný zdroj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Mrkni na tohle. To jsou koncovky v Xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Já teda nevim jak teď ale dřív jsem se setkal s problémem, že kabel napájecí od kámošova xboxu nešel s tím mým a obráceně. Zjistili jsem to když jsme byli společně u flashera. Ale to je tak 2 roky z5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Napájecí adaptér od první verze XBOX 360 revize Xenon a Zephyr lze použít i na revize Opus, Falcon a Jasper. Adaptér od Opus a Falcon lze použít i pro Jasper, ale nelze ji použít pro Xenon a Zephyr. Adaptér od revize Jasper lze použít pouze pro Jasper, nelze ji použít s předchozími revizemi. Existuje redukce pro adaptér od těchto verzí pro verzi XBOX 360 SLIM Napájecí adaptér od XBOX 360 SLIM lze použít pouze pro XBOX 360 SLIM, s předchozími verzemi XBOX 360 není kompatibilní jak jiným konektorem, tak výkonově. Všechny ostatní kabely a příslušenství jsou kompatibilní se všemi verzemi XBOX 360. Výjimka je pouze HDMI kabel, pro který revize Xenon a Opus nemají zdířku, tedy nejsou kompatibilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dabel
Ahoj,
mám jeden trapný dotaz. Všechny xboxy mají stejné kabely k zapojení? Je tedy možné například od xboxu elite používat kabely k xboxu arcade, nebo existují výjimky? Díky:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.