kennysek Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Zdar, toto mi po skontrolovani vyjelo v ABGX, mužu to vypalit? a nemá byt vše zeleně...je to tam žlutě je něco špatně? EDIT: je tu obrazek ..xD,, z nove verze abgx je to v poho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Projeď to znovu a v záložce Autofix vyber Level 3. Nemáš nějakou starou verzi ABGX ? Kdyžtak stáhni projistotu znovu program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 mam 1.0.1 a na offic strankach je 1.0.5 tak stahnu tu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 v 1.postu je edit, z nove verze je to v poho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 v 1.postu je edit, z nove verze je to v poho? Už je to naprosto v pořádku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Dobrá díky, dnes tedy zkusím vypálit, pak napíšu jestli se zdařilo x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Pokud ti to nepokazí vypalovačka, hra bude normálně fungovat. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Tak jsem již vypálil...a výsledek? Kurde hoši fachá to na pohodu...takže již vyřešeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Mám ještě jedeno dotaz a nebudu dělat nový téma...když mi např u Bad Company 2 vyjelo žlutě Verification failed...ohrozí to nějak konečné DVD a následné hraní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Neviděl jsem přesně log, ale nejspíš to znamená, že obraz není v databázi abgx. Můžeš dostat BAN, ale jet by hra měla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 ok počkám na ostatní co odpoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 ok počkám na ostatní co odpoví... Nic jiného Ti neřekneme - je to tak jak píše Dlaha . Kdyby jsi chtěl mít vše zelené tak by jsi musel stáhnout jiné release hry které by bylo v databazi ABGX . Ban by jsi dostat nemusel - ale není to ověřené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Tak ok, ale zajímavé je že při druhém spuštění mi to už failed nenapsalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 kennysek: Nebylo po tom failed napsaný něco na způsob, že to opravuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 kennysek: Nebylo po tom failed napsaný něco na způsob, že to opravuje? Já právě doporučuji používat ABGX při kontrolách isa tímto způsobem : zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu ( jestli to má SSv2 ) . Když by to mělo jen SSv1 , tak musíš manuálně patchovat podle tohoto návodu : http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 aha, já dělam vždy jen a autofix 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kennysek
Zdar, toto mi po skontrolovani vyjelo v ABGX, mužu to vypalit? a nemá byt vše zeleně...je to tam žlutě je něco špatně?
EDIT: je tu obrazek ..xD,, z nove verze abgx je to v poho?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.