moral3z Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Na youtube jsem našel videa Drivera 1 konvertovana z PSX... chtěl jsem se zeptat, dala by se ta hra někde sehnat i tady? A je něco potřeba k hraní těchto her v PSP nebo jsou nějak zkonvertovaný, že jdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 google pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pit-Bull Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Tak k Čemu je pak tohle forum??! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Nojó K PSX potřebuješ PSP s CFW (Flash) Tady jí nenajdeš,neni tu DL sekce,ale napr. na Uloz.to je. Jsou 2 verze,PSN - Officiálně zkonvertovaná od SOny a Custom - Zkonvertoval jí kdokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moral3z Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Dik... To stim psx sem nasel, ale tu hru vubec, tak na to kouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Hledej verzi "PSX-PSP Driver". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moral3z Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 ještě jedna věc..je normální, že to nemám fullscreen ale všude kolem mám černý místo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 dej PS klavesu a zvol rozliseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Klikneš na HOME, dáš Screen mode a vybereš Fullscreen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moral3z Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Paráda, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.