Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Loadfiles.in - zrušeno , loadfiles-forum - nefunkční download


onefootman

Recommended Posts

Vážení uživatelé serveru loadfiles-forum.com,

jak jste si jistě všimli, server LoadFiles.in měl v poslední době neustálé výpadky a nebyl dostupný.

Možná jste si říkali, že mají jen nějakém technické problémy ale skutečnosti je bohužel daleko černější!

Server LoadFiles.in DEFINITIVNĚ skončil!

Důvod je bohužel prostý. Bylo mu zděleno od Mezinárodní Asociace Autorských Práv, že se na jeho serverech nachází obrovské množství nelegálního materiálu a že pokud okamžitě neukončí činnost a nepřestane poskytovat nelegální materiál, bude na něj podána mezinárodní žaloba! A to už není opravdu žádná sranda! Tak se nakonec rozhodl ukončit definitivně svou činnost a vypnul veškeré své servery. Tolik k LF.

A co to znamená pro naše loadfiles-forum.com?

Nebojte se, fórum NEKONČÍ! Ale dojde k velkým změnám a koncepce fóra bude úplně jiná,než jste byli doposud zvyklí. Zatím zde nebudu psát podrobnosti ale jen nastíním změny:

  • Dojde ke změnu adresy a názvu fóra
  • Fórum bude FREE pro upload na jiné servery
  • NIC se nezmění ohledně VIP uživatelů! Budou mít nadále přístup k CZ překladům her ale možná trochu jiným způsobem.
  • A další změny, které budou zveřejněny později...

Sledujte další informace zde. Těšíme se na Vaše názory k tomuto problému a na případné návrhy co by bylo dobré na našem fóru změnit či upravit.

Tým loadfiles-forum.com

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to je skvele a co ty penize co clovek do toho vrazil ty uz neuvidi vazne parada teda

To je holt riziko u kazdeho warez hostingu... Bud uplne zanikne nebo smazne veskery warez a tim se prakticky sam pohrbi (hotfile), anebo warez promaze, zmeni pravidla, utece spoustu klientu a nakonec se zase zmatori a vstane z mrtvych (rapidshare) ;)

Ruku na srdce - vymahat nejak prachy po file hostingu, ze ktereho tahame vyhradne warez, by bylo jako "zlodej krici chytte zlodeje" ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale mezinarodni zaloba,na tu ma loadfiles jeste cas bych rek.co maji rikat takovy servery jako je rapid share nebo megaupload a stale funguji a to jim chodi zaloby den co den,jenze nekoho dostat pres net pokud je dobre zabezpeceny,neni jen tak,mel jsem tam nejvic kreditu na loadfiles,tohle me teda opravdu vytocilo a jeste xdg3 ,no to je konec.to abych zacal platit rapid share a sehnal jtag.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde o to, jak tyto servery mají postavené obchodní podmínky a jak rychle reagují na wa*ez. Například na rapidshare žádný wa*ez dlouho nevydrží, nejvýš několik dní. Jedině ten co nemá přímo v názvu originální název, ten bývá na serveru dlouho, třeba i dva roky, protože administrátoři nekontrolují obsah, ale zřejmě jenom název souboru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne, to nedelaji zadni administratori. Na rapidshare funguje automaticky system, ktery kontroluje checksum souboru. Pokud se soubor nahlasi jako vadny (porusuje autorska prava, nevhodny obsah atp.), tak rapidshare musi smazat dany soubor + mazat veskere jeho kopie (ktere rozezna prave diky checksumu)... Nazev souboru checksum neovlivni. Nazev souboru je treba menit zase z jineho duvodu - nahravaci spolecnosti maji boty, ktere lezou po warez forech a celkove po google a jakmile zachyti link vedouci na copyrightovany obsah, tak ho bonznou. Jelikoz to neni tak inteligentni, aby to dokazalo urcit na zaklade nazvu topicu nebo obsahu v prispevku, tak staci jiny nazev souboru a tyto boti to neodhali ;)

A rapidshare si svoje taky uz schytal, akorat vzdy dosel k nejakemu mimosoudnimu vyrovnani nebo dohode. A dostat nekoho pres net je velice primitivni. Ty servery museji byt v nejakem server housingu a ten housing musi mit prideleny nejaky rozsah IP (jakozto internet service provider) a v zaznamech o pridelovani IP by melo byt vzdy kdo danou IP ma - takze neni problem dany server dohledat... A jelikoz zadna zeme nema duvod chranit warez a riskovat tak nejake sankce od ostatnich zemi a nahravacich spolecnosti, tak to tamni justice vyresi ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Anonymous_: To je možné, já vlastně nemám tušení jak to funguje, ani ně mě to nijak moc nezajímá. Já jen vím, že některé soubory které jsem stahoval byly 2 roky staré a neměly název toho co jsem stahoval, nicméně byl to wa*ez, tedy měl být už dávno pryč a nebyl :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu