Lovefist_88 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Zdravím, koupil jsem si externí HDD Verbatim 1000GB a mám problém, že PC sice detekuje, že byl připojen, ale nezobrazí se mi nikde ikona toho HDD. v jiném systému, např. PS3 byl hned nalezen. prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 nainstaluj si treba easus partition magic a zkus ho preformatovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Září 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 nainstaluj si treba easus partition magic a zkus ho preformatovat ;) v pořádku, už se načetl, ale trvalo mu to příšerně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deepthroat1468623923 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Mám taky verbatim a taky se načítá šíleně dlouho takže pohoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
Zdravím, koupil jsem si externí HDD Verbatim 1000GB a mám problém, že PC sice detekuje, že byl připojen, ale nezobrazí se mi nikde ikona toho HDD. v jiném systému, např. PS3 byl hned nalezen. prosím poraďte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.