HavlisCZ Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Čau mam problem projel jsem asi 100 her v abgx a bylo to v pohode...nyní jsem projel CoD:MW2 a je to tam červene! mužete mi nekdo rict čím to je, a jestli hra pujde hrat po vypalení?! Díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Nevíte???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Dej sem screen té konkrétní kontroly s celým textem od začátku až do konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Ta hra je v originálu wave 4 a ty ji máš opatchovanou na wave 3 . proto ti to ukazuje červeně - nesouhlasí to s databazí ABGX . Jinak tato hra má ochranu AP25 - na tu jsou potřeba patche k příslušnému DB . Jaký máš DB a FW flashe ? Jestli starý , tak se ani nepokoušej to vypalovat chodit ti to nebude . V ABGX jsou nyní patche pro DB 13146 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 čus toro mam LT 1.91 a DB 13599... a napises mi jak to mam opatchnout nechce se mi to hledat =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Nejlépe stáhnout znova a nic nepatchovat. http://www.console-power.com/viewtopic.php?f=64&t=19998 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 To fakt nechci uz sem to stahl dvakrat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david5112 Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Ta hra je v originálu wave 4 a ty ji máš opatchovanou na wave 3 . proto ti to ukazuje červeně - nesouhlasí to s databazí ABGX . Jinak tato hra má ochranu AP25 - na tu jsou potřeba patche k příslušnému DB . Jaký máš DB a FW flashe ? Jestli starý , tak se ani nepokoušej to vypalovat chodit ti to nebude . V ABGX jsou nyní patche pro DB 13146 . Crysis 2 ale nemá AP25 ochranu a wave 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 A dvakrát sis to opatchoval na wave 3 ? Crysis 2 ale nemá AP25 ochranu a wave 11 Dobrý postřeh, toho jsem si vůbec nevšiml, on se totiž ptal na COD MW2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Toro hodil jsem to do wawe patcheru a uz vse sviti zelene dik =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Ale co jsi tedy vlastně chtěl rozjet COD, nebo Crysis 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 A dvakrát sis to opatchoval na wave 3 ?Dobrý postřeh, toho jsem si vůbec nevšiml, on se totiž ptal na COD MW2. Tak se omlouvám i já . Také jsem uvažoval jen to co napsal a nedíval se že je to vlastně CRYSIS 2. Ta hra samozřejmě AP25 nemá a má wave 11 jak píše david5112 . Takže jsi dělal chybu tím že jsi to patchoval na wave3 . Pokud nikdy nebudeš chodit na live tak to nevadí - hra bude normálně chodit . Jestli ale uvažuješ o tom že někdy budeš chodit na live tak ji musíš vypálit tak jak je v originále wave 11. Můžeš to opatchovat zpětně pomocí 360wavespatcheru a nebo znova stáhnout . Tak už jsi to udělal - výborně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Taky se omlouvam stalo se mi to při MW2 a u Crysisu2 a hodil sem jsem screen z crysis2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.