endhalf Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Tak, je to tady, starfox je (brzy bude) již k dostání i u nás (http://www.jrc.cz/hra_3ds_star_fox_64_3d) a hodnocení má výborné (9/10 na IGN). Kdo bude kupovat?? :-) Akorát by to chtělo flashkarty a 3DS hry, abych tolik neutrácel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Ja asi koupim, puvodni hru jsem nehral a prece jenom je to uz takova klasika :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Září 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 Já jsem původní hru taky nehrál, ale podle recenzí je to další "must have" hned za Zeldou, takže asi moc otálet nebudu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 este neviem ci si to kupim..musim si stiahnut N64 verziu a skusit ci sa mi to bude lubit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Ja kupuju, vetsina hracu co hrala puvodni rika ze vezme i tuhle :) Pekna recenze na konzolistovi: http://konzolista.cz/articles/onearticle/?link=star-fox-64-3d-165834&sekce=recenze Hra vetsinou dostava 8-9/10 coz je po tech 14ti letech vazne pekne :) Jen me trochu zarazila delka kampane, na druhou stranu je tam ale pry dostatek dalsich modu takze v pohode. Grafika je podle vsech uzasna a 3D efekt tomu dodava spravny drive, no tesim se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 3D efekt je prý jeden z nejlepších, ale jsem zvědav na 3Dčko u nintendogs, což je jedna z mála her (možná jediná), kde objekty vystupují ven a ne jen že 3D dodává více hloubky. No uvidíme :-). A původní hru bych nehrál, zkazíš si zážitek, komiku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Ja jsem puvodni hru prave zkusil :D A rozohodne teda kupuju zrovna tohle bude ve 3D zazitek jako prase :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 Co máte už někdo tuhle pecku? Pořád nevím jestli koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Prosinec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2011 hral som to podobne ako kida icarusa na nextgene a moc ma to nechytilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.