schoking Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Odesláno Září 27, 2007 stahnul sem si mapthis 0,5 nahral sem tam usbaac.prx a usbgps.prx s me flashky a pise mi to ze nemuze nahrat usbaac tak nevim co delam blbe :( mam slim psp s 3.60 m33 ale sem psp lama :D mam psp vsehovsudy 3 dny.. tak jestli nekdo pomuze
0 schoking Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 27, 2007 jo a jeste jak do mapy vlozit poi body.. mam je stahnute ale nevim jak je dostat do mapy.
0 ogami Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Odesláno Září 27, 2007 tim nahral myslis ze si ty dva prx soubory jen prekopiroval z flash? to se pak nediv ze ti nefunguji ;) nekde se daji najit prx soubory z 3.40fw, pastnu ti sem jeste navod jak si je vyextrahovat. tak nako mi to nejde sem pastnout, najdes na adrese http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=51440 getting prx files, mas tam odkazy i na programy potrebne k tomu. poi body nactes pres menu mapthis "add poi", soubor s poi musi zacinat znakem _ a musi byt v adresari s mapou u ktere ho chces pouzivat. pokud si ho vytvoril pres gmdl, jestli jsi ho stahnul trebas z poi.cz musi se prekonvertovat pres gmdl.
0 schoking Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 27, 2007 takze podle prislovi porad si sam .. uz mi to funguje a jsou potreba tyto souboury pro 3.60 m33 mozna ze to nekomu nebude fungovat ale me to fici :P PRX FIRMWARE 271
Otázka
schoking
stahnul sem si mapthis 0,5
nahral sem tam usbaac.prx a usbgps.prx s me flashky a pise mi to ze nemuze nahrat usbaac tak nevim co delam blbe :(
mam slim psp s 3.60 m33 ale sem psp lama :D mam psp vsehovsudy 3 dny..
tak jestli nekdo pomuze
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts