schoking Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 stahnul sem si mapthis 0,5 nahral sem tam usbaac.prx a usbgps.prx s me flashky a pise mi to ze nemuze nahrat usbaac tak nevim co delam blbe :( mam slim psp s 3.60 m33 ale sem psp lama :D mam psp vsehovsudy 3 dny.. tak jestli nekdo pomuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 schoking Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 jo a jeste jak do mapy vlozit poi body.. mam je stahnute ale nevim jak je dostat do mapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ogami Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 tim nahral myslis ze si ty dva prx soubory jen prekopiroval z flash? to se pak nediv ze ti nefunguji ;) nekde se daji najit prx soubory z 3.40fw, pastnu ti sem jeste navod jak si je vyextrahovat. tak nako mi to nejde sem pastnout, najdes na adrese http://www.dcemu.co.uk/vbulletin/showthread.php?t=51440 getting prx files, mas tam odkazy i na programy potrebne k tomu. poi body nactes pres menu mapthis "add poi", soubor s poi musi zacinat znakem _ a musi byt v adresari s mapou u ktere ho chces pouzivat. pokud si ho vytvoril pres gmdl, jestli jsi ho stahnul trebas z poi.cz musi se prekonvertovat pres gmdl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 schoking Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 takze podle prislovi porad si sam .. uz mi to funguje a jsou potreba tyto souboury pro 3.60 m33 mozna ze to nekomu nebude fungovat ale me to fici :P PRX FIRMWARE 271 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 schoking Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 diiky za ty poi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 schoking Odesláno Říjen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 vyreseno prosim smazat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
schoking
stahnul sem si mapthis 0,5
nahral sem tam usbaac.prx a usbgps.prx s me flashky a pise mi to ze nemuze nahrat usbaac tak nevim co delam blbe :(
mam slim psp s 3.60 m33 ale sem psp lama :D mam psp vsehovsudy 3 dny..
tak jestli nekdo pomuze
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts