noris Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Ahoj mám takovej problém. Strčim do psp UMD objeví se takové to kolečko jako že načítá ale mechanika se přitom vůbec netočí,psp nebzučí nic. Problém bude asi v mechanice že? Bude lepší když to hodim do opravny nebo není extra složité to vyměnit sám? Předem dík za odpověď EDIT: ještě popřípadě pokud neznáte alespoň nějaký program na diaknostiku jestli to je jen mechanika nebo i laser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 jake máš psp? máš ho přimo z obchodu? neměnil jsi tam krit nebo nebil dříve měněn??? je možné že ten kontakt vypadl ze zakladní desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noris Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Mám psp 3004, mám ho přímo z obchodu a už ho nějaký ten rok mám. Nikdy sem ho nerozebíral, jen je flashnuté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 aha. možna je chiba UMDčka. od kud jsi? pokud by jsi uvažoval o koupi nove mechaniky bych ti to mohl provest. [levněji než v opravně :-)] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noris Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Z Prahy. Zkoušel sem více UMDček (všechny moje,všechny udržované,všechny bez škrábanců) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 aha to je daleko odemě :-) ale jinak neni to nijak složite rozebrat psp a pak ho poskladat :-) jestli to teda budeš dělat tak ti pošlu tutorial :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noris Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Ok to bych byl rád. Jen nejdřív bych radši zjistil čim to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 no skus prvni vyčistit ten lejzr v mechanice a nebo skus ještě update třeba na ofw 6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Mě se toto stalo s 3 Pspčkama :D a každé jsem měl flashnuté na PRO B8 .... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 proto jsem mu řekl ad da ofw 6.35 maximalně kdyby to nic neudělalo tak uděla DG. a na co ti jsou vlastně UMDčka když můžeš hrát z karty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Madridista* Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Jestli se ptas me, tak jsem zkousel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 ja jsem se ptal norise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 noris Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Na co? :D než jsem si to falshnul tak sem dostal docela dost UMDcek :) mam jich asi 8 tak bych si je rád zahrál někdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 tak je prodej hry jsi stáhni a máš to vyřešeny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 UMD mechanika je shit. Dlouho nevydrží, mně už nefakčí takže bohužel. Buď dej do opravny (zbytečné) nebo si to oprav sám a UMD mechaniky stojí cca 300,-KČ (samozřejmě stráta záruky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
noris
Ahoj mám takovej problém.
Strčim do psp UMD objeví se takové to kolečko jako že načítá ale mechanika se přitom vůbec netočí,psp nebzučí nic.
Problém bude asi v mechanice že?
Bude lepší když to hodim do opravny nebo není extra složité to vyměnit sám?
Předem dík za odpověď
EDIT: ještě popřípadě pokud neznáte alespoň nějaký program na diaknostiku jestli to je jen mechanika nebo i laser
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.