Trolleybus Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Zdar, určitě už někdo narazil na stejný problém..... takže: Stáhl jsem NHL 12 , mám CFW 3.55 Waninkoko a ptám se jak hru rozjet (hra je na FW 3.60 a vyšší). Nevíte si s tím někdo rady? Budu rád za jakoukoli odpověď. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blacksatan Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Dám ti radu, stáhni si raději NHL 11, to na 3.55 jede, rozdíl mezi verzemi je stejně zanedbatelnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Trolleybus Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 11-ctku mám, ale chtěl jsem vyzkoušet novější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlphaDogg Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Zdravim, mam stejnej dotaz. Pujde 12ka rozjet na 3.55? mam Kmeaw. Diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Kolik jste viděli za poslední období fixů na nový FW. Žádný. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trolleybus
Zdar, určitě už někdo narazil na stejný problém..... takže: Stáhl jsem NHL 12 , mám CFW 3.55 Waninkoko a ptám se jak hru rozjet (hra je na FW 3.60 a vyšší). Nevíte si s tím někdo rady? Budu rád za jakoukoli odpověď. Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts