martinrehakcz Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Šel by do toho někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Možná já... ale tohlecto by mělo smysl koupit s balíčkama a kampaněma. A kdo ví co ještě bude vycházet. Nebylo by rozumné koupit bundle toho starého dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Novější díl je mnohem mnohem lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 já bych právě raději do novějšího,na store jsou zatím jenom balíčky k nákupu,já bych to klidně vzal všechno,pokud se nás sejde dost,tak to draho nevyjde ... edit: teď jsem koukal, a těch stahovatelnejch přídavků je tam jak nasr... ,to by asi tak levný nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 On ten první díl špatný taky neni... Ale jako pokud se najde dost lidí, tak bych do toho šel tak jako tak. Jen bych byl raději, kdyby se to už koupilo s nějakou tou kampaní a balíčkem navíc, aby byl klid. Dost těch bonusů je naprd (třeba jsem nepochopil smysl virtuálních foil karet :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.