fany Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Zdravim,muze mi nekdo poradit. Spustim program dam otevrit soubour a napise mi to (Audio not Supportet) hraje mi to bez zvuku, co chybi. Kdyz to prehravam v PC pres VLC Plaeyr tak jde v pohode.Jo mam fw 3.60. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fany Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Jeste jsem zapomel. Filmy jsou mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smarter Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 To je kvuli ovladaci zvukovky, zkus ho aktualizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fany Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Myslis zvukovku? Ja nejsem pres pocitace mohl bys mi napsat kde to najdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 System>Hardware (nebi jak) tak si najdi zvukovku 2x klikni a nekde tam mas Aktualizovat dej to z netu a mas to ;) tada myslim ze to nak tak je :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fany Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Tak jsem to zkusil. Pise mi to nemohu dokoncit. Jak mam nastavit aby mi ovladace stahl z internetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 melo by se te to na to zeptat co mas za OS ? Xp, Vista ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fany Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Windows Xp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 fajne a co mas za zvukovku ? kamos mel taky problem pak kdyz zjistil nazev firmy najel sem mu na stranku a a stahl aktualizaci ;) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 zkus program everest home edition tam si vybereš zvukovku a tam už je link který si stáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fany Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Presne nevim,koukam na krabici nazev K9N4 ULTRA tak to zkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fany Odesláno Září 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Pomuzete mi je najit. na krabici je presne napsano K9N4 ULTRA pak NVIDIA nFORCE 500 Ultra chipset Based. pls pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fany
Zdravim,muze mi nekdo poradit. Spustim program dam otevrit soubour a napise mi to (Audio not Supportet) hraje mi to bez zvuku, co chybi. Kdyz to prehravam v PC pres VLC Plaeyr tak jde v pohode.Jo mam fw 3.60. Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts