trish Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Mohl by někdo poskytnout návod na flash mechaniky Hitachi GDR 3120L LT+1.91,zkusím to flashnout sám a poruchy se nebojím tak návody sem.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 http://www.team-xecuter.com/ck3/hitachi_78.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 JJ dobrý ale trochu srozumitelněji teda pokud tento flash tady někdo dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Tak to pak nevím, jaký návod by sis přál, protože tohle je snad nejpodrobnější co existuje a přímo od vývojářů. Pokud neumíš anglicky, tak máš zřejmě smůlu, překládat ti to asi nikdo nebude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 jasný a na co je ta věcička co tam mají připojenou........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 už jsem četl kupu návodů a málo kde byl příkazový řádek atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Ta věcička je na napájení mechaniky a díky ní se dá vyčíst DVD Key, který potřebuješ nahrát do CFW, jinaky by ti xbox už nikdy nepřehrál žádnou hru. Když z mechaniky smažeš FW aniž bys měl platný DVD key, z xboxu si uděláš přehrávač na filmy. Já nejsem flasher a žádný z nich ti sem návod nenapíše, protože nechce podporovat konkurenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Září 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 konkurence...dělám to pro sebe...a hlavně Hitachi se dá nějak flashnout čistě přes software...jsem četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2011 Ano, hitachi flashneš softwarově, přečti si návod a snaž se tomu porozumět. CK3 potřebuješ nebo si jej také múžeš udělat sám případně si poradit s napájením jinak, ale pokud se bojíš i příkazové řádky, tak nevim nevim... flash vyžaduje určité hlubší znalosti a určitou zkušenost v IT a elektrotehcnice, minimálně základní intuici a znalost pojmú apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trish Odesláno Září 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 jasný všude kde jsem četl o flashi jim stačilo připojit xbox mechaniku k pc sata kabelem a přes jungleflasher to flashnuly a žádný jiný napájení nepotřebovali tak jsem z toho trochu zmatený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 možností je víc a jsou odlišné pro jednotlivé mechaniky a CK3 je univerzální nástroj od TX pro všechny typy, proto ten jejich návod, netvrdím, že je to nutné, ale ve svém návodu pochopitleně propagují své nástroje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
trish
Mohl by někdo poskytnout návod na flash mechaniky Hitachi GDR 3120L LT+1.91,zkusím to flashnout sám a poruchy se nebojím tak návody sem.Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.