Marek Lučin Odesláno Září 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2007 Ahoj.Mám XBOX 360 a k němu je standartně dodáván kabel, Jeden konec má scart nebo cinche, druhý je do konzole a je u něj přepínač mezi TV a HDTV. Lze tímto kabelem hrát hry v HDTV rozlišení? TV mi HDTV rozlišení podporuje. Zapojeno mám přes scart a když přepnu přepínač u kabelu na HDTV, jde jen zvuk. Pomůže mi někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Musíš totiž zapojit všechny jacky kromě žlutýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Jo a přes scart hdtv NEJDE !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bonoman1 Odesláno Říjen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2007 jestli myslis cinch 6barev tak to je komponentni kabel a HDTV pujde jestli myslis kompozitni coz znamena bila cervena nebo cerna a zluta,tak HDTV nepodporuje.Scart hd neumi na hd potrebujes RGB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marek Lučin
Ahoj.Mám XBOX 360 a k němu je standartně dodáván kabel,
Jeden konec má scart nebo cinche, druhý je do konzole a je u něj přepínač mezi TV a HDTV.
Lze tímto kabelem hrát hry v HDTV rozlišení?
TV mi HDTV rozlišení podporuje.
Zapojeno mám přes scart a když přepnu přepínač u kabelu na HDTV, jde jen zvuk.
Pomůže mi někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts