Tommy33 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Zdravím, takovej dotázek... jde upravit xboxovej ovladač aby místo horního analogu byly šipky...a místo šipek byl analog.. aniž by to mělo nějaký zásadní vliv na jeho funkci... (podobal by se pak více ovladači z PS) Díky za odpovědi :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Nemyslím, že by to šlo. Navíc tohle je pro mě obrovská výhoda oproti ovladači z PS, že jsou páčky takhle rozmístěný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 fakt? proč... já mám ovladač z PS a hraju na něm na počítači (mám redukci PS->USB) a analog vůbec nepoužívám, jo možná na kličky v PESku, ale jinak ne, hraju jenom na šipkách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 šipky jsou na hraní hrozný...možna sis měl už zvyknout od ps one ?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 stará škola... miluju šipky:D jj PSone sem měl, z něj mám i ten ovladač, ale s analogem nehraju :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 no protože ten analog je na pohyb mnohem citlivější, než šipky. Má několik intenzit, takže v některých hrách se můžeš při malým naklonění třeba plížit, při velkým naklonění běžíš. Taky nemá jen 8 směrů, ale obsáhne celých 360 stupňů (což samozřejmě všechny hry nevyužívají). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Pokud se ti lépe hraje na PS3, nebo PS2 ovladači, tak si kup tenhle konvertor, pomocí kterého snadno připojíš ovladač z PS3/2 do xboxu, nebo obráceně. http://www.tinydeal.com/popular-3-in-1-converter-adapter-cable-for-sony-ps2-to-microsoft-xbox-360-ps3-black-gbx-38539-p-30912.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 pokud vím, tak se prodává xkovej ovladač, kterej má rozmístění jako PSkovej ;) a tady je: http://www.playcentrum.cz/cross-battle-controller-ps3-887301.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 pokud vím, tak se prodává xkovej ovladač, kterej má rozmístění jako PSkovej ;) a tady je: http://www.playcentrum.cz/cross-battle-controller-ps3-887301.htm To je PS3 ovladač, co se snaží vypadat jako XBOX 360kovej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 To je PS3 ovladač, co se snaží vypadat jako XBOX 360kovej... ale fungovat bude, ne? :D je připojenej přes USB, akorát nemá xbox guide tlačítko... jo a LB,LT a RB,RT asi taky nebudou, co? No tak nic.. ale alespoň jsem se snažil 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Pokud je na PS3 na XBOXu fungovat nebude, i když je USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Ravendhi : jj tu redukci PS->Xbox jsem koukal... ale zase mi přijde trochu zvrhlé dávat si na Microsoft Sonyho .))) tak že hold se přenaučím na Xkovej ovladač, aspon to pro mě bude něco nového .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 no protože ten analog je na pohyb mnohem citlivější, než šipky. Má několik intenzit, takže v některých hrách se můžeš při malým naklonění třeba plížit, při velkým naklonění běžíš. Taky nemá jen 8 směrů, ale obsáhne celých 360 stupňů (což samozřejmě všechny hry nevyužívají). Noo tak toto má něco do sebe...to jsem nevěděl... tak pak není o čem diskutovat, tak že modifikace netřeba .)) a k čemu tam teda jsou dobré ty šipky na Xkovým? .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 většinou při střílečkách to jsou různý nastavení zbraní, brejle na noční vidění a další vychytávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 většinou při střílečkách to jsou různý nastavení zbraní, brejle na noční vidění a další vychytávky aha...tak že pohyb je teda tím vrchním,levým analogem... vychytávky šipkama..a k čemu je pravej analog? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Proste jednim se otacis a dyruhym chodis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 aha...tak že pohyb je teda tím vrchním,levým analogem... vychytávky šipkama..a k čemu je pravej analog? Většinou je to kamera - rozhlížení se a zaměřování při střílečkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 a co třeba u fotbalu? konkrétně PES2011, teď teda bude PES2012 (což miluju a musím jí mít) už on PS přes PC momentálně. Tam to právě hraju s tím PS ovladačem a šipkama... pač s tím analogem se mi to hraje blbě...a o to víc mě bolí pak palec .)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bart777 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 právě při fotbalu má ten analog výhodu kontrola hráče v rozasahu 360 stupňů a tu se šipkama nedosáhneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy33 Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Noo asi na tom něco bude, zkusím a uvidím, už se těším až bude nové PESko v prodeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tommy33
Zdravím,
takovej dotázek... jde upravit xboxovej ovladač aby místo horního analogu byly šipky...a místo šipek byl analog.. aniž by to mělo nějaký zásadní vliv na jeho funkci... (podobal by se pak více ovladači z PS)
Díky za odpovědi :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.