shady1468626795 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Vyálil jsem si hru Alan Wake vše v pořádku... když ji dám do xboxu tak mi to napíše, že dvd nelze přečíst a že ho mám očistit a restartovat xbox, ale ani to nepomáhá nevíte čím to může být nebo kde je chyba ? diky :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Vyálil jsem si hru Alan Wake vše v pořádku... když ji dám do xboxu tak mi to napíše, že dvd nelze přečíst a že ho mám očistit a restartovat xbox, ale ani to nepomáhá nevíte čím to může být nebo kde je chyba ? diky :)) Na jaké DVD vypaluješ , na stolním PC a nebo ntb ? Vypadá to na špatnou vypalovačku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shady1468626795 Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 právě, že už jsem vypálil cca 5 her a všechny naprosto v pořádku... vypaluju na pc na Verbatim DVD + R DL 8x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 není to třeba NTSC verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shady1468626795 Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 tohle http://www.xbox360iso.com/multi-alan-wake-t416673.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 tohle http://www.xbox360iso.com/multi-alan-wake-t416673.html Je to RF , tak to je v pořádku . Jedině zkusit vypálit znova . Může to být vadným DVD , nebo už horší vypalovačkou a nebo horší mechanikou v xboxu ( když je starší a hrálo se na něm bez instalace her na HDD ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shady1468626795 Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 myslím, že bude lepší stáhnout jinou hru, vypalovačkou to nebude je nová.. a na xboxu se přez mechaniku nehrálo snad nikdy a ostatní hry fungujou.. :) ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 myslím, že bude lepší stáhnout jinou hru, vypalovačkou to nebude je nová.. a na xboxu se přez mechaniku nehrálo snad nikdy a ostatní hry fungujou.. :) ale dík jestli kontroluješ v abgx a tam je všechno v pořádku, tak ve hře chyba není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Občas se pálení prostě nepovede, i když pro to objektivní důvody nejsou. Nakonec, kolik milionů (nebo spíš miliard) DVD se vyrobí, těžko si představit, že by se mezi nimi nemohlo objevit pár vadných kusů. Jak už zde padlo, pokud Abgx nic nehlásí, je hra v pořádku. Pokud vezme image vypalovací program, bude image v pořádku také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shady1468626795 Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 můžu se ještě zeptat co je to vlastně to abgx ? a jak poznám když to najde chybu a co stím ? :) takže to zkusm znova vypálit.. snad to půjde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 můžu se ještě zeptat co je to vlastně to abgx ? a jak poznám když to najde chybu a co stím ? :) takže to zkusm znova vypálit.. snad to půjde :) ABGX je program na kontrolu - jestli je stažené iso z netu v pořádku . zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu ( jestli to má SSv2 ) . Když by to mělo jen SSv1 , tak musíš manuálně patchovat podle tohoto návodu : http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shady1468626795 Odesláno Říjen 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 tak jsem teda koupil nové dvd a vypálil, zase to samé.. musí to být hrou :( už to nebudu riskovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Projed to v tom ABGX a uvidis jestli to bude hrou nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 tak jsem teda koupil nové dvd a vypálil, zase to samé.. musí to být hrou :( už to nebudu riskovat Pořád je možný, že ti odchází mechanika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shady1468626795 Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 ikdyž mi ostatní jedou ? dneska jsem stáhl nechtíc alan wake bonusevé dvd a to mi fungovalo ..následně alan wake hru a zase nic... nechápu proč mi všechny jedou jenom ne alan wake... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Co říká Abgx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shady1468626795 Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Co říká Abgx? no stahoval sem ty hry, které už byli prověřené a vše vpořádku tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 no stahoval sem ty hry, které už byli prověřené a vše vpořádku tak nevím A ty jsi je sám prověřoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shady1468626795 Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 A ty jsi je sám prověřoval? neprověřoval ale byla by to docela náhoda, že 2 stejné hry alan wake, obě stažené úplně jinde a obě by byli vadné :)) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Stažené odněkud jinud ale možná pořád od stejné release group. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 sakra tak to prověř, není to nic těžkýho, stáhnout abgx a projít s ním hru... Jestli ti to zabere minutu, tak je to moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shady1468626795 Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 sakra tak to prověř, není to nic těžkýho, stáhnout abgx a projít s ním hru...Jestli ti to zabere minutu, tak je to moc. stažený to mám ale nevím co zvolit... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 stažený to mám ale nevím co zvolit... :-) http://xbox360.rocknroll.sk/?p=6 A potom jen nahoře vybereš image, který jsi stáhnul a dáš "Launch". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrisak Odesláno Březen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2012 StarÝ flash!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.