werewolf22 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Mám problém.:cry: Už nějakou dobu mám dohráno Gears of War 2.Neměl jsem pro hru více hráčů otevřené 3 postavy z 1čky.Nedávno jsem si ji koupil a dohrál na hard.Jenomže když jsem spustil 2ku tak mi to napíše že dosáhnutím Actu ...se mi otevřou, jenže hra dohrána a neodemklo mi to nic:?..Nemůže to být tím že 1čku mám anglickou verzi a 2ku cz? Štve mě to kvůli trojce na kterou se fakt těším Dík za případnou odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 Mám problém.:cry:Už nějakou dobu mám dohráno Gears of War 2.Neměl jsem pro hru více hráčů otevřené 3 postavy z 1čky.Nedávno jsem si ji koupil a dohrál na hard.Jenomže když jsem spustil 2ku tak mi to napíše že dosáhnutím Actu ...se mi otevřou, jenže hra dohrána a neodemklo mi to nic:?..Nemůže to být tím že 1čku mám anglickou verzi a 2ku cz? Štve mě to kvůli trojce na kterou se fakt těším Dík za případnou odpověd. u te 1 je cz verze jen na pc takze tim to nebude ... nevím kde se stala chyba zkus smazat cache disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werewolf22 Odesláno Září 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 A to udělám jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.