werewolf22 Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Odesláno Září 12, 2011 Mám problém.:cry: Už nějakou dobu mám dohráno Gears of War 2.Neměl jsem pro hru více hráčů otevřené 3 postavy z 1čky.Nedávno jsem si ji koupil a dohrál na hard.Jenomže když jsem spustil 2ku tak mi to napíše že dosáhnutím Actu ...se mi otevřou, jenže hra dohrána a neodemklo mi to nic:?..Nemůže to být tím že 1čku mám anglickou verzi a 2ku cz? Štve mě to kvůli trojce na kterou se fakt těším Dík za případnou odpověd. Citovat
LuK4SO Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Odesláno Září 12, 2011 Mám problém.:cry:Už nějakou dobu mám dohráno Gears of War 2.Neměl jsem pro hru více hráčů otevřené 3 postavy z 1čky.Nedávno jsem si ji koupil a dohrál na hard.Jenomže když jsem spustil 2ku tak mi to napíše že dosáhnutím Actu ...se mi otevřou, jenže hra dohrána a neodemklo mi to nic:?..Nemůže to být tím že 1čku mám anglickou verzi a 2ku cz? Štve mě to kvůli trojce na kterou se fakt těším Dík za případnou odpověd. u te 1 je cz verze jen na pc takze tim to nebude ... nevím kde se stala chyba zkus smazat cache disku Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.