Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz který spěchá!


NuDiXs

Otázka

Zdravím,zakoupil jsem z aukra xbox 360,po zapojení jsem zjistil,že má zámek ve family setings,nemohu ani zapnout hru,chce to po me to heslo,jde to nějak odblokovat?Majitel mi říká že mi kod muze zjistit az pristi tyden,nechce se mi takovou dobu cekat.Prosim o radu,děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Problém vyřešen,zadal jsem nějakej kod v system info a resetovalo se,mám ale novej problém,dal jsem system update,update se stáhl,pak se xbox resetoval a už se nechce zapnout,zelené světýlko na xboxu neustále bliká a nic se neděje,nevíte co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Xbox není flashovaný,je na origo hry,už jsem situaci vyřešil,na chvíli jsem xbox odpolil od proudu a vše maká jak má,díky všem.

A ze si skor pisal, ako konal! Ale vlastne nie si jediny - skor verejny poplach a az potom vlastna "oprava" problemu... a odpojit zariadenia od prudu a nasledne zapojit je ten najzakladnejsi zaklad elektrospotrebicov! OT, ale nedalo mi to nekritizovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To mi připomíná věčný problém sekretářek, manažerů a inženýrů kteří říkají, "mě nejde tohle a tohle" a já odpovídám "a zkoušely jste restartovat počítač ?". Odpověď zní vždycky NE a po restartu samozřejmě vše funguje. Sekretářky se ovšem nikdy nepoučí a s podobným problémem volají vždycky a kupodivu je nikdy nenapadne ten počítač restartovat. Stejná situace, nejdřív obrovská panika a pak velice jednoduché řešení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu