Johny_F Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Pratele mam dotaz. Po mensim snazeni se mi podarilo rozchodit bezdratovy ovladac z xboxu 360 (http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-wireless-controller-black-new-d221767.htm) na Win 7, 64 bit. Nicmene nevim, zda se da nekde nastavit tlacitka dle vlastni predstavy. Konkretne mi jde o prehozeni leveho joysticku za ty sipky. Rizeni auta joystickem v Mafii 2 mi fakt nesedi... Mate nejaky typy, jak by to slo pomenit? V samotne hre to nejde. Napriklad Logitech Rumpled to meli reseny tlacitkem primo na ovladaci a slo to prepinat i pri hrani, to bylo super.. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZLimitlessCZ Odesláno Říjen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2011 Mohu doporučit prográmek Xpadder, da se tím nastavit na každé tlačítko gamepadu jakákoliv klavesa z klavesnice, či jejich sekvence nebo i myš tak i pohyby (např. stickem) nebo tlačítka myší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.