sisiliska Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Ahoj lidi. Mám na vás otázku. Jde vám XBL? Mě vůbec nenaběhne. Při zmáčknutí connect to XBL tak mi to napíše jakýsi klasický error: cant connect to XBL. selekt test conetion to troubleshoot, or try recovering your profile. Problémem je, že mi XBL nejde ani na PC. Když jdu na klasickou stránku (jako vždy) xboxlive.com tak to nenaběhne a napíše mi prohlížeč toto: [h=1]Server Error in '/' Application.[/h][h=2]Runtime Error[/h]Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off". [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] <!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web></configuration>[/TD] [/TR] [/TABLE] Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] <!-- Web.Config Configuration File --><configuration> <system.web> <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/> </system.web></configuration> [/TD] [/TR] [/TABLE] Třeba kámošovi prý XBL jde tak nevím čím to je :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnlineOhio Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Mám tentýž problém už asi od 13:00 :( dopoledne to šlo a ted nic. Sice mi před okamžikem začal fungovat Xbox.com ale XBL stále dokola stejná hláška (Server Error) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Mám tentýž problém už asi od 13:00 :( dopoledne to šlo a ted nic. Sice mi před okamžikem začal fungovat Xbox.com ale XBL stále dokola stejná hláška (Server Error) ... Přesně ták, xboxlive.com už mi naběhne ikonka ale pořád mi to mele něco o odezvě :/ . To je divný. No snad se to spraví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 ACH jo mam uplně stejny problém .Tak ku.rva za co platíme tak velký prachy aby to nešlo !!!!! Teď mě mrcrosoft opravdu nasral!:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Asi jste dostali ban :D mě to jde v cajku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 ban né live mě běží můžu hrát normálně multiplayer, ale nejde mi market,respektive stáhnou fifa demo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Ráno mě to šlo, příjdu domů a ... nic... Stejně tak xbox.com ale ten mi už naběhne fpoho.. Tak snad to za chvíli půjde =) Tak status mají: Výstraha služby Takže problém je u nich =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 ban jo? To se ti napíše Your console was banned blablabla ale přesně, ráno to jde, teď ne. Navíc kdyby to byl ban tak mi to pujde na PC ty chytáku. Ale mě vůbec nejde xbox.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-live-status Tak a je to jasné BAN to není :party:!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-live-statusTak a je to jasné BAN to není :party:!!!!!!! Co se tam píše? Mě vůbec xbox.com nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 [TABLE] [TR] [TD]Xbox LIVE: [/TD] [TD]Uživatelé mohou zaznamenat potíže s následujícími službami: Otevření webu Xbox.comVíme o tomto problému a pracujeme na jeho vyřešení. Omlouváme se za případné potíže a děkujeme za trpělivost. [/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Mě to taky nefachá! Na xbox.com jsem se taky nemohl dostat ale už to jede! a Karliczek Ty tu nepiš pič...ny! Přesně jak říká sisiliska musela by Ti konsole hodit hlášku banned!! Vím o čem mluvím už jsem dostal banán na staré konsoli. Tak doufám že to brzy sprovozní. Měli by každému přihodit free jeden den navíc. Přece jen si službu platíme a chyba je u nich!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 OK mě už to jede, jak jste na tom vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Tak to seš dítě štěstiny HHH :D Jsem na tom pořád stejně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Já už taky jeduuuuuu! :D:D:wohow::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 no už to zase padá, sem se připojil-spadlo to pak sem se zase připojil- za 5m to zase spadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.