Krtek9991468625451 Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Ahoj, koupil jsem novou konzoli, predtim jsem mel verzi Acade pripojeno do site pres kabel. Na PC (win XP) jsem mel nasdilenou slozku s filmy pres Media player a vse fungovalo. Nyni jsem poridil novou verzi S, ktera je pripojena pres wifi. Stahnul jsem upgrade pro prehravani. Filmy, hudbu, fotky vsechno na Xboxu vidim, ale nic nejde spustit vzdycka se objevi: 53-C00DF238 Samozrejme vse je pripojeno a aktivni. Zkusel jsem i Zune a problemje stejnej. Nevite nekdo kde by moh byt problem? Vsem diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Zadej si to na google a najde ti to toho spoustu, ale já bych zkusil aktualizovat síťovou kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domingster Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Koukni třeba tady http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=579342 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krtek9991468625451 Odesláno Září 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Samozrejme jsem googloval a odkazovane tema precetl. Ale nic z toho nepomohlo. Jak jsem psal sit funguje bez problemu tedy aktualizace nema cenu a ovladace jsou aktualni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2011 Vyzkoušej konzolu připojit do sítě kabelem a wifi v nastavení vypni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krtek9991468625451 Odesláno Září 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Taky nic. Problem je nekde v tech XP. Mam jeste dva notebooky s Win 7 a z tech to jde bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L.U.K. Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Musíš mít buď Win 7 nebo Vista. Slimko už XPéčka nepodporuje. Taky už jsem o tom něco hledal, jestli to jde nějak obejít nevim to sem neřešil, mam Win 7 a funguje to normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krtek9991468625451 Odesláno Září 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Funguje to i s XP mam to vyzkousen, ale tady mi to ted nejde a nemuzu prijit na to proc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Jsou to Windows XP Media Center Edition ? Protože ty jsou podporovány jako jediné XP. Pokud neobsahují Media Center, tak je to nejspíše ten problém. Zajímavé na tom je, že s předchozí konzolou to šlo a s novou ne. Myslím, že ti na dálku asi neporadí nikdo, pokud neřešil stejný problém. Já používám WIN 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krtek9991468625451 Odesláno Září 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Ne ne je to predchozi verze XP. Od XP Media center uz by to melo fungovat normalne. XP jdou, ale musi se nainstalovat Zune nebo WMP a presne pridat do knihovny. No kazdopadne jsem se s tim prestal trapit a nainstaloval Win 7 a je to bezproblemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ekRa Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Ne ne je to predchozi verze XP. Od XP Media center uz by to melo fungovat normalne. XP jdou, ale musi se nainstalovat Zune nebo WMP a presne pridat do knihovny. No kazdopadne jsem se s tim prestal trapit a nainstaloval Win 7 a je to bezproblemu. Mám XP a mě to jede, jak přes WMP nebo Zune. Pro mě byl kámen úrazu firewall u ESS, u toho jsem se zaseknul na pěkně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krtek9991468625451 Odesláno Září 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Firewall jsem kuli tomu uplne odinstaloval. Jak jsem psal vsechno jsem videl fotky, videa, hudbu, ale vzdy pri snaze spustit jako by se to odpojilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Krtek9991468625451
Ahoj,
koupil jsem novou konzoli, predtim jsem mel verzi Acade pripojeno do site pres kabel.
Na PC (win XP) jsem mel nasdilenou slozku s filmy pres Media player a vse fungovalo.
Nyni jsem poridil novou verzi S, ktera je pripojena pres wifi.
Stahnul jsem upgrade pro prehravani. Filmy, hudbu, fotky vsechno na Xboxu vidim,
ale nic nejde spustit vzdycka se objevi: 53-C00DF238
Samozrejme vse je pripojeno a aktivni. Zkusel jsem i Zune a problemje stejnej.
Nevite nekdo kde by moh byt problem?
Vsem diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.