Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kinect hry a nový fw


nabijecka

Otázka

potřeboval bych vědět jestli hra kinect child of eden mi náhodou nehodí do xboxu nový fw, mám tam poslední aktualizaci z prosince minulého roku, nerad bych xbox flashoval znova, jinak jak se to dá např. u těch her zjistit, zdali zde hrozí nebezpeční nového fw? jedná se mi hlavně o kinect hry....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pokud máš poslední update DB z prosince 2010, máš dle release date DB 2.0.12625.0, více zde http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_system_software. Jakýkoli update DB na 2.0.13146.0 nebo 2.0.13599.0 ti přemaže FW v mechanice zpět na stock a budeš muset reflashovat.

Vzhledem k tomu, že hra Child of Eden je wave 11 dle http://abgx360.net/verified.php?f=name&q=child+of+eden a tedy vyžaduje DB 2.0.12625, jsi zatím v pohodě. Od dalších wave tě už ale update DB a reflash nemine.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Napadla me takova myslenka ,ale musel by nekdo napsat do jineho fora k tem co maji nastarosti FW do Xka.

Co takhle poupravit DVD s hrou a dat tam upravene FW a ne original ? Kdyby se DVD flashnulo na nejnovejsi FW.

Mozna uz tohle nekoho napadlo,ale lidi co flashuji maji s toho prachy proto to asi do tedka neni,ale myslim si,ze by to realne byt mohlo.

Pac DVD se da jednoduse rozkodovat a pokud tam je nejde ulozeno FW - DVD mechaniky tak urcite neni slozity FW nahradit a nasledke zabalit a vypalit.

Kazodne me sem nechte vzkaz docela by me to zajimalo .-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já tomu sice rozumím a vím jak to myslel, ale stejně to tak nejde... On chtěl do aktualizace DB, která se nahrává z DVD s hrou místo OFW dát CFW, aby to provedlo aktualizaci přímo na CFW, to ale jak víme nejde, jenomže já to mu to vysvětlovat nebudu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Aha ja jsem minimalne rok nechodim myslel jsem si,ze by slo nejak vyextrahovat DVD , pozmenit soubor FW kdyz uz M$ tam cpe FW tak by se tam nacpalo upravena verze,ale jak tvrdis tak to nejde.

Nechapu proc to nejde DVDcko snad neni nejak chraneny ,ze by se presto nekdo nedostal ? Spis jsou v tom jen prachy pro flashery .-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jde o šifrování toho updatu, do toho se nedá dostat. Prolomit to šifrování je otázka zhruba 1000 let. Na to aby to šlo by se musely dostat ven informace přímo z MS a to se nestane. Za únik takových informací padají velké tresty a každý kdo k nim má přístup má vysoký stupeň prověření. Představ si to jako tajnou laboratoř v americkém filmu, přesně tak to funguje, protože se v tom točí velké peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu