Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Notebook display a start Win 7 64 bit

lubo012

Otázka

Dobrý den,

mám problém s Notebookem když ho pustím, tak mi při nabíhání zazrní a pohážou se mi barvy na displayi a notebook se kousne a nejde s ním nic dělat. Asi na pátý pokus mi notebook normálně naběhne a po chvíli surfování po netu nebo nějaké práci se mi to stane znovu. Nevíte čím to je způsobené ? popřípadě poradit co s tím ? děkuji za každou odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

To je dle meho nazoru HW chyba - spatna grafika. Pokud chces mit 100% jistotu, tak zkus jeste z DVDcka nebo z flashky nastartovat jiny OS (treba Ubuntu Linux) a pokud to tam bude delat taky, tak je to 100% HW problem -> reklamace. Pokud to tam delat nebude, tak by stalo za to zkusit reinstalovat Widle.

Odkaz ke komentáři

• 0

presne tuto chybu tenkrat mely ntb s grafickymi jadry od nvidie (presneji receno rady 8xxx / 9xxx ), po chvili se takto zazrnil obraz.. bylo to zpusobene tim, ze nvidia pokazila vyrobu graf. cipu a v dusledku vyskokych teplot v ntb se na jadru zacali projevovat chyby..

otazka tedy zni nemas grafiku od nvidie rady 8xxx/9xxx?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu