eagle88 Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Odesláno Září 14, 2011 Ahoj tak jak napovida nazev tak kupuji tuhle gamesku.tim padem mi zustanou 4 volne sloty. jestli by mel nekdo zajem tak mne kontaktujte bud jsem nebo pm. hned jak se objevi na storu zakoupim a poslu udaje. vymenim nebo prodam zalezi na domluve cena slotu by vychazela na cca 150kč(cenu upresnim po zakoupeni),nebo vymena mozna za sloty na hry (Nfs,Mass Effect 2,Assasins Creed Br.,Borderlands,Prince of Persia Trilogy,Splinter Cell Trilogy,nebo taky jiny skuste nabidnout.NEMAM ZAJEM O ARCADE HRY A HRY Z WB) 1.eagle88(koupeno) 2.tommyschot(prodáno) 3.tommyschot(prodáno) 4.kasal(prodáno) 5.jaccomo(prodáno) Citovat
eagle88 Odesláno Září 14, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Září 14, 2011 takze panove hra zakoupena vsichni mate pm ps: velikost cca 17 GB Citovat
spidlan Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Odesláno Září 14, 2011 Kdyby si to někdo rozmyslel, měl bych na výměnu slot na NFS: Hot pursuit. Citovat
=>*SQUITTER*<= Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Odesláno Září 14, 2011 Měl bych taky zájem o God of War Collection. Peníze pošlu ihned na účet :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.