tobipsp Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Ahoj dobří lidé :) ... tak k problému .. když si zapnu nějakou ISO hru třeba GTA LCS tak se mi to normálně načte menu bla bla ale pak když začnu hrát tak mi tam opakovaně vyskakuje Do you to want quit the game? .. přesně jako když máčku HOME .. Neví někdo co stim? dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reesey Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Vidim to na problem softwaru , neupdatoval si v poslednich tydnech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tobipsp Odesláno Září 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 ne ... myslim že ne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Já to vidím na poškozený dolní panel (Select,Start,Home....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tobipsp
Ahoj dobří lidé :) ... tak k problému .. když si zapnu nějakou ISO hru třeba GTA LCS tak se mi to normálně načte menu bla bla ale pak když začnu hrát tak mi tam opakovaně vyskakuje Do you to want quit the game? .. přesně jako když máčku HOME ..
Neví někdo co stim? dík :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.