L.U.K. Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 To mi nebudete věřit, ale oni ho vážně mají skladem. Tedy alespoň včera ještě jeden měli, teď už je někde na cestě ke mě :cheesygrin: ale na obchodě pořád svítí "skladem", takže jestli někdo máte zájem, neváhejte:!: http://www.playcentrum.cz/wireless-racing-wheel-xbox-360-358001.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 To je sice hezky, ale ta cena!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L.U.K. Odesláno Září 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Jo to jediný mě trochu vadí, ale kde dneska seženeš novej volant Microsoft:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Za tyhle prachy bych ho nechtěl, radši něco jinýho bazarovýho... Jinak je otázka, jestli na playcentru je skutečně novej nebo "novej" :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2011 Ja jsem ho koupil na Aukru za 888,-. Uz jsem to i psal v prodeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Září 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2011 Tak já ho koupil taky dnes na aukru za těch 888,-. Jsem zvědavej na ten zázrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipman Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Mam k dispozici vetsi mnozstvi techto volantu (novych), kdo mate zajem, piste nabidky do PM (jen seriozne). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.