Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

status code: 22FB - 335A - B800 - 0F00 - C000 - 0034

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

jsem začátečník a chtěl jsem aktualizovat hru z dvd (což jsem si až teď přečetl, že je hloupost :cry: ) a napsalo mi to toto:

Can´t read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update.

If the problem persists, visit www.xbox.com/support.

Status Code: 22FB - 335A - B800 - 0F00 - C000 - 0034.

Dokáže mi někdo prosím poradit, jak se toho zbavit?

Předem děkuji.

Odesláno
Zdravím,jsem začátečník a chtěl jsem aktualizovat hru z dvd (což jsem si až teď přečetl, že je hloupost :cry: ) a napsalo mi to toto:Can´t read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update.

If the problem persists, visit www.xbox.com/support.

Status Code: 22FB - 335A - B800 - 0F00 - C000 - 0034.

Dokáže mi někdo prosím poradit, jak se toho zbavit?

Předem děkuji.

Nenapsal jsi jaký máš FW flashe , dashboard a z jaké hry jsi chtěl aktualizovat . Bez toho ti poradit nemůžeme .

Odesláno

Nikde na xboxu jsem nenašel dashboard, zkusím to alespoň popsat. Mám klasický bílý xbox, který jsem koupil v červnu 2010, z druhé strany xboxu je datum výroby 15.07.2009. Flash mi dělal nějaký kluk, které jsem našel na internetu. Neřekl mi, co s tím udělal, jen mi ukázal, že fungují hry. Spustil jsem na tom všechny nové hry...Fifa 2011, NHL 2011, Mafia II, Virtual Tennis 4 atd. Ta chyba, kterou jsem popsal, se mi stala u NHL 2012.

Odesláno

DB je menu xboxu . Jaký je najdeš zde :

SYSTÉM SETTINGS – CONSOLE SETTINGS – SYSTÉM INFO – třetí řádek odspoda – D. ………………

Ale stačí že jsi napsal při čem se ti to stalo . Tím že jsi aktualizoval DB na 13146 z DVD , tak se ti smazal flash ( http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku ) a update nedokončilo .

Teď musíš dokončit aktualizaci DB na 13146

Stáhnout ho můžeš zde :

http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

Potom můžeš aktualizovat ještě jednou rovnou na 13599 a znova xbox nechat flashnout .

Odesláno
díky moc!!! zachránili jste mi xbox, vše funguje (až na hry :-) ) Jak píšeš s tím flash LT 2.0 ... Ten ještě není? Nevíš, kdy bude k sehnání? Jestli si mám nechat udělat ten 1.9 nebo ne...Jste opravdu moc hodní, ještě jednou děkuju

Kdy bude 2.0 nikdo neví . Pracuje se na něm . Jestli chceš tak raději počkej a zatím můžeš hrát nějakou starší originálku levně z bazárku .

Odesláno

Ahoj všichni

Jsem také absolutní laik a mám podobný problém. Už si vůbec nevím rady. typ: D: 2.0012625.0 - k:2.0.12625.0

xBOX Mám normální bílý. Problém nastal při vložení disku s origo koupenou NHL 12. v momentě kdy jsem vložil disk na mě vyběhlo okno s updatem. Potvrdil jsem. Pak ale těsně před koncem updatu se mi ta "lišta", která ukazuje kolik je hotovo, zastavila a nehnula se dál. NECHAL jsem to být a čekal. Najednou mi vyskočilo okno kde stálo: CAN´T PROCESS THE UPDATE. IF THE PROBLEM PERSISTS, GO TO WWW.XBOX.COM/SUPPORT. STATUS CODE: 3151 - 335A - 1800 - 2203 - C000 - 0001.........vůbec si nevim rady, jsem technickej pablb. Nevíte někdo co s tím? díky za radu.s13.png je to stejný problém jako ten co měl uživatel nademnou??? Jak se to dá řešit? Díky moc za každou radu

Odesláno
Ahoj všichni

Jsem také absolutní laik a mám podobný problém. Už si vůbec nevím rady. typ: D: 2.0012625.0 - k:2.0.12625.0

xBOX Mám normální bílý. Problém nastal při vložení disku s origo koupenou NHL 12. v momentě kdy jsem vložil disk na mě vyběhlo okno s updatem. Potvrdil jsem. Pak ale těsně před koncem updatu se mi ta "lišta", která ukazuje kolik je hotovo, zastavila a nehnula se dál. NECHAL jsem to být a čekal. Najednou mi vyskočilo okno kde stálo: CAN´T PROCESS THE UPDATE. IF THE PROBLEM PERSISTS, GO TO WWW.XBOX.COM/SUPPORT. STATUS CODE: 3151 - 335A - 1800 - 2203 - C000 - 0001.........vůbec si nevim rady, jsem technickej pablb. Nevíte někdo co s tím? díky za radu.s13.png je to stejný problém jako ten co měl uživatel nademnou??? Jak se to dá řešit? Díky moc za každou radu

Úplně to samé - tím že jsi aktualizoval DB na 13146 z DVD , tak se ti smazal flash ( http://console-forum.net/tema/119565...ziadnu-palenku ) a update se nedokončilo .

Teď musíš dokončit aktualizaci DB na 13146

Stáhnout ho můžeš zde :

http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok

Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku .

Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni .

Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update .

Dej „ Y „ a update proběhne .

Potom můžeš aktualizovat ještě jednou rovnou na 13599 a znova xbox nechat flashnout .

Odesláno

toro, děkuji ti za radu.........Zkusil jsem přesně to, co jsi mi napsal. Stáhl na flash disk, vrazil do XBoxu. Potvrdil jsem spustit update a dopadlo to úplně stejně jako poprvé. Proces updatu se zastavil těsně před koncem a pak mi to zahlásilo tu samou chybu: CAN´T PROCESS THE UPDATE. IF THE PROBLEM PERSISTS, GO TO WWW.XBOX.COM/SUPPORT. STATUS CODE: 3151 - 335A - 1800 - 2203 - C000 - 0001 :-( myslel jsem, že by to mohlo být třeba nedostatkem místa na disku ale mám 41gb volných....takže už fakt nevím :-( Ale děkuji za radu

Odesláno
toro: Ano, dával jsem verzi 13146 verzi co jsi mi říkal. A cache vyčistit jsem také zkoušel, to mi doproučil kamarád...prostě update naskočí normálně - odsouhlasím ho a update normálně běží. Kousíček před koncem to zamrzne a pak..........vyskočí ta podělaná chyba :-(

Tak už nevím . Stejně s tím asi musíš za flasherem kvůli novému flashi , tak ten si s tím snad poradí .

Odesláno
toro: Ano, dával jsem verzi 13146 verzi co jsi mi říkal. A cache vyčistit jsem také zkoušel, to mi doproučil kamarád...prostě update naskočí normálně - odsouhlasím ho a update normálně běží. Kousíček před koncem to zamrzne a pak..........vyskočí ta podělaná chyba :-(

Nemáš měněnou náhodou mechaniku ? Pakliže ne, udělej update se stock fw v mechanice.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu